Skip to content

80-jarige vrouw uit Ospel zwaar gewond

Redactie
14 december 2014 | 12:45

Advertentie

scooter_aanrijding_460Zaterdagavond rond 23.00 uur werd een 80-jarige jarige vrouw uit Ospel op de Langstraat in Weert frontaal aangereden door een scooter. De scooterrijder reed roekeloos over de winkelpromenade frontaal tegen de vrouw. De bestuurder van de scooter reed door maar is later door de politie aangehouden.

80-jarige vrouw uit Ospel zwaar gewond

De vrouw viel na de aanrijding op de grond en werd met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Op de scooter zaten twee personen. De 18-jarige scooterbestuurder is later op de avond, bij zijn woning in Weert, door de politie aangehouden. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis. Zij liep door de aanrijding onder andere een dubbele beenbreuk op.

Foto: WeertdeGekste

Advertentie

12 Reacties

    • Die zullen wel weer een taakstraf krijgen zoals dat hier altijd gaat de klootzakken. Geef ze een klap voor die harsen als ze die al hebben ,misschien leren ze daar van.

  1. Tja,wat zal ik er van zeggen.Zo geef je oma en kado voor avondje uit voor haar 80 jarig leeftijd.En zo wordt ze overhoop gereden op het VOETPAD door een of andere stoere jongen die zo stoer is dat hij na het ongeluk doorrijdt.Beter is het voor hem deze week excuses te komen maken (als hij zo stoer is )met de 80 jarige oma die in het ziekenhuis ligt te weert.Wordt vergold.In ieder geval bedankt voor de reacties.

  2. Scooter afpakken, vervolgens 2 handen afkappen en een voet.
    Die mafkees rijdt nooi niemand meer overhoop.

  3. Ik hoop dat deze jongens beseffen wat ze gedaan hebben en hoeveel leed en pijn ze deze oma en familie hebben aangedaan,,een grote bos bloemen en een welgemeend excuus is hier wel op zijn plaats
    Aan oma wil ik zeggen heel veel beterschap en ik hoop voor u dat alles goed komt

  4. Hier gaan wij WEER! Had niet moeten gebeuren. Heb zelf confrontaties gehad met die gasten die het zo noodzakelijk vinden om door het stad te rijden, fietsen etc. ZelfsZelfs afgelopen Woensdag stonden ze met 4 man midden in De Munt te skateboarden, zonder te denken de gevolgen als zo een loslopend tegen een vooral oudere persoon aan botst. “Och laatj dat jung toch” Altijd die hand boven het hoofd want als je iets tegen kleine Henkie zegt kan hij een trauma van overhouden!

    • Weet u wat u dan doet meneer, dan gaat u naar de site (klik op mijn naam) en dan liked u ons idee. Geef ons verder 1 reden om niet in de munt te skaten. Want er zijn helemaal geen overdekte plaatsen waar wij kunnen skaten. Ivm regen. En wij kijken heus wel uit voor andere mensen/oudere. Dus ik wil even dat u gewoon geen vooroordelen trek! Ja? Dankuwel

    • Wat hebben die skateboarders met de vrouw die is aangehouden temaken waarom meteen skaters de schuld geven wat is dit voor onzin

    • Beste claud zak het fijt dat dit treurige ongeval heeft plaats gevonden wil niet zeggen dat wij skater’s met de intenties om dingen te vernielen of mensen schade toe te brengen gaan skateboarden. We proberen zo veel mogelijk te skaten zonder mensen te raken of te iriteren maar bij slecht weer moeten we ergens naartoe. En het smoesje ‘ga toch naar je skatepark” hebben we al vaker gehoord het fijt is dat we geen skatepark hebben, we zijn bij de gemeeente geweest maar zij willen nog steeds geen gehoor geven. Daarom proberen we telkens weer contact te zoeken voor een park zodat we niet meer in het centrum hoeven komen.

  5. Erg zielig voor die oude vrouw. Die jongens zullen nu vast beter nadenken. De skateboarders kunnen savonds of met nat weer niet skaten waarom dan geen indoor skatepark?

    • Ik vind een indoor skatepark een geweldig idee heeft niemand er last en kunnen de skaters lekker skaten

    • Precies en heeft de jeugd plezier! Omdat er niks is gaan ze in de stad skaten.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie