Skip to content

Doospels Dubbel in Bier & Spijs

Redactie
28 november 2014 | 9:40

Advertentie

bier en spijsCoen van der Zanden is trots op zijn Doospels Dubbel. Zeker nu het genoemd wordt door biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen in het boek Bier & Spijs. Ze hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Een kookboek met 70 inspirerende recepten met bijpassende biersuggestie waaronder ook het Doospels Dubbel die in het boek wordt gecombineerd met een heerlijke Tiramisu.

Bier & Spijs

Bier past eigenlijk veel beter bij de maaltijd dan wijn, zo is hun gedeelde mening. Bier kent oneindig veel meer smaken, omdat het een enorme variatie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel beter mee te combineren dan met wijn.

Ook vind je in dit boek uitleg om zelf de juiste bier-spijscombinaties te maken en wordt er uitsluitend gewerkt met eerlijke Nederlandse streekproducten zonder kunstmatige toevoegingen. Daarbij tilt het juiste bier de gerechten naar een hoger niveau tot een ware smaaksensatie. Proef het zelf en die wijnfles verdwijnt voorgoed van tafel!

Bestellen?
Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel of via Bol.com

Advertentie

5 Reacties

  1. Ik vindt het niet te pruimen wat unne bogt

  2. Kloptj Sjang !

  3. Vandaag nog gedronken heerlijk, ook nog een 2e besteld

  4. Als het zo’n bogt was kwam het niet in een goed kookboek en werd het niet zo veel al voor 2 jaar verkocht… Smaak is zeer persoonlijk en dat is maar goed ook

  5. Doospels Dubbel is een goed bier niks mis mee ik denk dat de de eerste 2 reaguurders gewoon pilsdrinkers zijn en die hebben het niet zo op speciaalbieren


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie