Skip to content

Opening varkensshowroom Nederweert-Eind zaterdag 29 november

Redactie
25 november 2014 | 8:46

Advertentie

Familie Van LeeuwenWethouder Hans Houtman opent zaterdag 29 november om 13.00 uur de varkensshowroom van de familie Van Leeuwen aan de Banendijk 5 in Nederweert-Eind. Iedereen is van harte uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen. In de showroom kun je letterlijk en figuurlijk een kijkje nemen achter de schermen van een varkensbedrijf. Via diverse beeldschermen in de showroom zie je beelden van de varkens, welke technieken in de stal worden toegepast en met wie de familie Van Leeuwen samenwerkt.

Opening varkensshowroom Nederweert-Eind

Verrassen
De varkensshowroom is onderdeel van het concept ‘ons boerenerf’. Hiermee wil de familie Van Leeuwen verrassen en inspireren. Enerzijds willen ze burgers positief verrassen met hun verhaal over ondernemerschap in de varkenshouderij. “Op ons boerenerf bevinden mensen zich tussen 10.000 vleesvarkens en kunnen daardoor zelf zien, ruiken en horen hoe dat is”, zegt Arjan van Leeuwen. “Vanwege strenge hygiëne-eisen lopen ze weliswaar niet tussen de varkens, maar kunnen ze via de beeldschermen in onze showroom de gang van zaken op het varkensbedrijf zien.

Opening
Het is voor de eerste keer dat Arjan en zijn zus Saskia van Leeuwen gaan samenwerken. Beiden kijken uit naar de opening: “We zijn trots dat wat onze ouders Aad en Diny hebben opgebouwd, wij nu uitbreiden en voortzetten. En als je ergens trots op bent, dan laat je dat zien. En dat is nou precies wat wij met ons boerenerf doen.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie