Skip to content

Albert Heijn bezorgt ook in Nederweert

Glendi
18 november 2014 | 9:52

Advertentie

Albert Heijn breidt online bezorgdheid uitAlbert Heijn bezorgt vanaf donderdag 27 november je boodschappen in Nederweert en omliggende gemeenten. Albert Heijn heeft besloten haar online bezorggebied in Brabant en Limburg uit te breiden. Boodschappen doen wordt zo nog gemakkelijker. Via de computer, tablet of smartphone kun je je boodschappen bestellen. Albert Heijn verzamelt je boodschappen en bezorgt deze tot in de keuken op een moment dat het jou uitkomt.

Boodschappen thuis laten bezorgen bespaart tijd en scheelt sjouwen met zware tassen. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Klanten kunnen op ah.nl kiezen uit het totale Albert Heijn-assortiment van meer dan 25.000 producten. Een online boodschappenlijst maken gaat snel en gemakkelijk. Bij het intypen van de boodschappen worden direct suggesties voor producten gedaan en eerdere aankopen kunnen eenvoudig aan het lijstje worden toegevoegd. Klanten die bestellen via hun iPhone of Androidtoestel kunnen gebruik maken van de handige barcodescanner of hun boodschappen inspreken. In de receptenvinder staan meer dan 10.000 Allerhande-recepten waarvan alle ingrediënten met één druk op de knop op de boodschappenlijst staan.

Bonusvoordeel
Klanten die online bestellen profiteren ook van bonusvoordeel. Alle aanbiedingen staan overzichtelijk bij elkaar en ook wordt getoond welke eerder door de klant bestelde boodschappen in de Bonus zijn. Daarnaast zijn er extra aanbiedingen die alleen gelden voor online bestelde boodschappen.

Gratis eerste bezorging

Het nieuwe bezorggebied omvat de gemeenten Beesel, Bergen (L.), Cranendonck, Deurne, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Venlo en Weert. Om klanten kennis te laten maken met deze nieuwe service wordt de eerste bestelling gratis bezorgd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie