Skip to content

Spirituele Beurs bij De Dorpsherberg

Glendi
14 november 2014 | 9:43

Advertentie

spirituele beurs in De Dorpsherberg OspelSpiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest betreffen. Het woord ‘spiritualiteit’ wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring. Paranormaal zijn bovennatuurlijke verschijnselen die niet wetenschappelijk verklaard kunnen worden; of ook wel bovenzintuiglijke verschijnselen om aan te geven dat ze niet met de normale zintuigen waargenomen worden (het voorvoegsel para betekent ‘naast’ of ‘voorbij’).

De Dorpsherberg

Zondag 16 november wordt voor de eerste keer in De Dorpsherberg in Ospel een Spirituele/ Paranormale/Wellness beurs gehouden. De organisatie is in handen van Inspire uit Maastricht. De beurs duurt van 11.00 tot 18.00 uur.

Tijdens de beurs zijn er diverse top mediums en paragnosten die gespecialiseerd zijn in o.a. automatisch schrift, pendelen, tarot, bijenwastekeningen, foto lezen en psychometrie (voorwerpen). Verder zijn er diverse verkoopstands aanwezig o.a. spirituele kaarten, boeken, cd’s, pendels, Energetix magneet sieraden, boeddhaatjes, Sabai olie, Toco Tholin, wierrook, aloë vera, Herbalife, studs & strikken, wimperextensions, diverse olieën, enz.

De entree bedraagt 5 euro (kinderen tot 10 jaar gratis). Lezingen, meditaties en de consultprijzen zijn bij alle deelnemers 10 euro. De Dorpsherberg is gevestigd aan de Casseweg 1 te Ospel. Meer informatie: inspiredbyhelma@gmail.com, Helma Smeets – 06 – 20 278 307, www.laplagedebeaute.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie