Skip to content

SplashBeats Weert

Redactie
5 november 2014 | 19:45

Advertentie

SplashBeats_Poster_persberichtVrijdag 14 november 2014 vindt de 5de editie van SplashBeats weer plaats in Subtropisch Zwembad De IJzeren man te Weert. Elk jaar in de maand november wordt er een grote poolparty georganiseerd voor iedereen van 16 jaar en ouder. Het gehele zwembad zal worden omgebouwd tot een ware discotheek voorzien van licht- en speciale effecten.

SplashBeats Weert

Lekker met je drankje of cocktail in het bubbelbad genieten van de heerlijke beats mag en kan allemaal. Om de avond helemaal compleet te maken heeft de organisatie van SplashBeats weer een heel bijzondere DJ weten te bemachtigen. Na vorig jaar ‘Feest DJ Ruud ‘ zal dit jaar ‘DJ Snelle Jelle‘ de headliner zijn van SplashBeats 2014.

Line-up
Snelle Jelle is een Amsterdamse producer en DJ die al meer dan 10 jaar samenwerkt met de grote namen uit de muziekindustrie.
Als producer heeft hij samengewerkt met namen zoals: Sef, Adje, Kraantje Pappie, The Partysquad, Dirtcaps, Sjaak en Gers Pardoel. Daardoor is het bijna vanzelfsprekend dat Jelle maandelijks invulling geeft aan de NLHiphop playlist van 22tracks.
Jelle staat bekend om zijn vooruitstrevende track keuze en zijn technische skills. Zijn invloeden komen voornamelijk uit de urban hoek, iets dat duidelijk terug te horen is in zijn geluid. Op festivals ziet men hem graag terug op de eclectische stages tussen namen als FeestDJRuud, The Partysquad & The Flexican.

Snaar-P (techno & deephouse) , Veritas (deephouse & house) en Vok & Ogre (Hardstyle , Happy hardcore en Hardcore) zullen de line-up compleet maken. Deze 3 DJ’s zullen samen met ‘ DJ Snelle Jelle ‘ de voetjes van de vloer laten gaan.

SplashBeats 2014 zal plaatsvinden op vrijdag 14 november 2014 van 20:00 tot 01:30 uur in subtropische zwembad de IJzeren Man te Weert. Toegang is alleen voor personen vanaf 16 jaar of ouder. De organisatie verwacht net als vorig jaar op een groot aantal bezoekers. Tickets zijn te koop aan de kassa van het zwembad of online.

  • Tickets VVK: €8,50,- p/s
  • Online via: www.splashbeats.nl (onder kopje Tickets) ex fee

Kassa Zwembad De IJzeren Man
Ma t/m Vrij (14:00 – 21:30)
  • Za t/m Zo (10:00 – 16:30)
  • Dagverkoop : €12,50,- p/s (indien beschikbaar)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie