Skip to content

Oktoberfeesten met Preuvenement in Ospel

Redactie
11 oktober 2014 | 12:49

Advertentie

Preuvenement oktoberfest ospelNog 2 weken en dan zijn de Oktoberfeesten Ospel al weer in volle gang. Er wordt momenteel hard gewerkt om de feestlocatie ‘Bî-j Tempels’ aan de OL. Vrouwestraat in Ospel weer om te toveren in Oktoberfeestsferen. 3 dagen feest met muziek, drinken en heerlijk eten.

Oktoberfeesten met Preuvenement

Vrijdag 24 oktober
Anderkovver: Mocht je het optreden van Anderkovver vorig jaar gemist hebben dan is het nu de kans om deze band alsnog te zien. Als je deze band undercover ziet optreden, kom je al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benadert, dan anderen covers benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid. DJ Bazz zorgt er weer voor dat je in de pauzes van Anderkovver lekker door kunt swingen.

Zaterdag 25 oktober
Woenderbaar en Ed & Frans: In een verrassend professionele show word je de hele avond meegenomen in de wereld van de Duitse ‘Partymusik’. Een waar ‘Schlagerfest’ met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après ski nummers. Woenderbaar en Ed & Frans zorgen voor deze 100% stimmungsgarantie. Nu nog een volle feestloods en gezellig publiek en hossaaah… Stimmung!

Zondag 26 oktober
Het eerste Doospelse Preuvenement: Een 14-tal lokale ondernemers zullen een gevarieerd aanbod van eten en drinken aanbieden, waarbij de ondernemer zich kan presenteren en je als bezoeker onder het genot van een hapje en drankje gezellig kan samenzijn met vrienden en familie. Harmonie Melodie der Peel wil tevens een goed doel aan dit evenement verbinden. Het goede doel betreft het muzikaal onderwijs op basisschool De Schrank te Ospel. Basisscholen krijgen vanuit het Ministerie van Onderwijs geen budget meer voor het verzorgen van muzieklessen. Om basisschoolleerlingen toch te stimuleren om muziek te gaan maken coördineert en betaalt Melodie der Peel sinds dit jaar deze muzieklessen. Middels zogenaamde ‘flappen’ kun je als bezoekers de hapjes en drankjes kopen. Door middel van een wedstrijd zullen kinderen de ‘flap’ ontwerpen. De waarde van een flap is €0,50 en een hapje of drankje zal je maximaal 4 flappen kosten. De opbrengst van het Preuvenement zal naar rato ten goede komen aan de ondernemer en het goede doel.

Nog geen kaartjes?
Kaarten zijn te koop bij de COOP Phicoop en Kapsalon Ans in Ospel en natuurlijk online. Zie: www.oktoberfeestenospel.nl/winkel/

Preuvenement_2

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie