Skip to content

Opening GFO in Nederweert (Foto’s)

Redactie
27 september 2014 | 15:17

Advertentie

Opening GFO Nederweert-013Vrijdagmiddag is op industrieterrein Pannenweg Gas Flow Online ( GFO ) officieel geopend. Samen met een partner uit China worden bij GFO gasmeters geproduceerd, gecontroleerd en verhandeld. Het bedrijf dat voorheen in de Achterhoek gevestigd was zit sinds een jaar op de Pannenweg. Dat jaar was nodig om aan alle voorwaarden te voldoen om de gasmeters aan de man te mogen brengen. Inmiddels zijn de certificaten van Iso en NMI in the pocket en kan het bedrijf aan de slag.

Hoogstaande techniek in Nederweert

Bij de opening was een grote delegatie uit China aanwezig. Verder waren er gasten uit onder andere Canada, Zuid Afrika en Tsjechië. Vanwege het internationale karakter van de opening vond deze geheel in het Engels plaats. Zelfs burgemeester Evers had de moeite genomen zijn speech in het Engels te doen. In een gesprek wat we eerder hadden met Carola Zavrel ( CFO ) liet zij weten dat hun bedrijf op termijn op zoek gaat naar personeel uit onze regio. Hoe groot het personeelsbestand uiteindelijk gaat worden kon zij nog niet vertellen.

Gas Flow Online Magnesiumstraat 14 6031 RV Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie