Skip to content

PeelSneukelen in de regio

Redactie
19 september 2014 | 12:15

Advertentie

PeelSneukelenOp 1 november gaat het eerste winterseizoen PeelSneukelen van start. PeelSneukelen is de winterse variant op het zomerse PeelPeuzelen. Het was niet moeilijk om ondernemers te vinden die graag hun medewerking verlenen aan de winterse variant: PeelSneukelen. Dit jaar zijn het er 37 deelnemende horecazaken in Asten, Deurne, Gemert/Bakel en Helmond.

PeelSneukelen

Hoe werkt het?
Je koopt voor slechts €15,- bij één van de deelnemende VVV’s in de Peelregio een PeelSneukelboekje voor het winterseizoen 2014/2015. In dit boekje vind je 10 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk Sneukeltje, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties.

Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

Dit seizoen variëren de PeelSneukels van een heerlijke rundercarpaccio en een flammkuchen tot een ouderwets pannetje rundstoofvlees en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. De Sneukeltjes kunnen van 1 november 2014 t/m 31 maart 2015 worden ingeleverd bij de deelnemende horecazaken. De verkoop van de PeelSneukelboekjes start vanaf 1 oktober 2014 bij de deelnemende VVV’s in Asten, Deurne, Gemert/Bakel en Helmond.

Advertentie

1 Reactie

  1. Wel een ongelukkige naamkeuze……………


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie