Skip to content

Nederweert dingt meer naar Greep naar de Hoorn

Glendi
10 september 2014 | 12:04

Advertentie

Route Greep naar de Hoorn 2014De 19e editie van de Greep naar de Hoorn belooft bijzonder te worden. Geïnspireerd door het thema ‘verbinden’ ter gelegenheid van de viering van het jubileumjaar Weert 600 jaar stad wordt de al jaren zo succesvolle formule voor deze ene keer op een aantal punten aangepast.

fundraising-evenement

Uitgangspunt dit jaar is om veel meer mensen uit het Land van Weert dan gebruikelijk mee te laten genieten van dit bijzondere evenement. Alle spellen worden dubbel uitgevoerd en een veertigtal bijzondere teams zijn uitgenodigd om mee te doen. Deze teams strijden mee namens vrijwilligersorganisaties die zich inzetten voor een leefbaarder en hechter Weert. Deelname levert elk team 600 euro op. Dit bedrag kunnen ze besteden aan een door hen zelf uitgekozen goed doel. De meest originele en inspirerende doelen maken bovendien kans op de verdubbelaar: geen 600, maar 1200 euro!

Namens de gemeente Nederweert nemen deel: ETF machinefabriek, de Dorpsraad Budschop, CDA Weert/Nederweert en Scouting Nederweert.

Natuurlijk hebben de spellen dit jaar een speciaal W600 tintje. Het vertrouwde speelterrein rondom de IJzeren Man wordt hiervoor deels verlaten en de spellen worden meer richting het centrum verplaatst. De Greep naar de Hoorn vindt plaats aanstaande zaterdag 13 september. Start en finish zijn echter wel als gebruikelijk bij Kinderpretland.

Route Greep naar de Hoorn 2014

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie