Skip to content

Preuvenement Ospel

Redactie
28 augustus 2014 | 15:18

Advertentie

PreuvenementHarmonie Melodie der Peel organiseert op zondag 26 oktober, in samenwering met een 20-tal lokale ondernemers, het jaarlijkse Prevenement Ospel. Een gevarieerd aanbod van eten en drinken waarbij de ondernemer zich kan presenteren en jij als bezoeker onder het genot van een hapje en drankje gezellig kunt samenzijn met vrienden en familie.

Preuvenement Ospel

Harmonie Melodie der peel wil tevens een goed doel aan dit evenement verbinden. Het goede doel betreft het muzikaal onderwijs op basisschool De Schrank te Ospel. Basisscholen krijgen vanuit het Ministerie van Onderwijs geen budget meer voor het verzorgen van muzieklessen. Om basisschoolleerlingen toch te stimuleren om muziek te gaan maken coördineert en betaalt Melodie der Peel sinds dit jaar deze muzieklessen.

Aan de hand van zogenaamde ‘flappen’ kun je als bezoekers de hapjes en drankjes kopen. Door middel van een wedstrijd zullen kinderen de ‘flap’ ontwerpen. De waarde van een flap is €0,50 en een hapje of drankje zal maximaal 3 flappen kosten. De opbrengst van het Preuvenement zal naar rato ten goede komen aan de ondernemer en het goede doel.

Kijk voor het totale programma op www.oktoberfeestenospel.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie