Skip to content

Bloemetje, excuus en.. weer aangehouden

Redactie
28 augustus 2014 | 16:49

Advertentie

Traumahelikopter SwartbroekEen Weertenaar had zoveel veel spijt van zijn actie waarbij hij een agent sloeg afgelopen maandagavond, dat hij de volgende dag een bloemetje en excuus kwam aanbieden bij de politie.

Hard leers…..

Afgelopen maandag rond 22.30 uur gingen agenten naar een woning aan de Coenraad Abelstraat in verband met een conflict. In het pand troffen de agenten twee mannen aan die onder invloed waren. Uit het niets sloeg plotseling een van de mannen een politieagent. Daarop is de 66-jarige man uit Weert aangehouden voor mishandeling. Een 32-jarige Weertenaar begon vervolgens de agent te beledigen, waarna hij ook werd aangehouden. De 32-jarige man heeft na verhoor dinsdag via zogenaamd Zorgvuldig Snel Maatwerk (ZSM) een strafbeschikking gekregen voor een werkstraf van 17 uur.

De tweede verdachte heeft een uitnodiging gekregen om voor de rechtbank te verschijnen. Hij kwam korte tijd later terug naar het politiebureau om zijn excuus en een grote bos bloemen aan te bieden, omdat hij spijt had.

Woensdagavond rond 20.15 uur kreeg de politie melding van een dronken man, die een voordeur aan het vernielen was bij een woning aan de Molenveldstraat. Toen agenten arriveerden bleek het wederom te gaan om de 66-jarig man uit Weert. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau om zijn roes uit te slapen, waarna hij donderdag weer in vrijheid is gesteld.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie