Skip to content

Wens in Beweging organiseert 112 On Wheels

Glendi
12 augustus 2014 | 9:06

Advertentie

112 On WheelsStichting Wens in Beweging organiseert op zondag 31 augustus het evenement 112 On Wheels op TrafficPort in Venlo.

Wens in Beweging

Tijdens dit evenement zijn er doorlopend demonstraties van hulpverleningsdiensten en kun je er ruim 70 moderne en oldtimer hulpverleningsvoertuigen uit binnen- en buitenland van dichtbij te bekijken, zoals antieke brandweerauto’s, een flink aantal Amerikaanse politievoertuigen, een grote cellenbus van justitie, een rupsvoertuig van de Koninklijke Marechaussee en zelfs een reddingsboot. Hulpverleners geven uitleg over hun werk en enkele op TrafficPort gevestigde bedrijven presenteren zich aan het publiek. Voor de kinderen staan er springkussens.

De entree bedraagt 1 euro per persoon. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting. Wens in Beweging is in 2013 opgericht en zet zich in om een (laatste) wens te vervullen van mensen die terminaal of chronisch ziek zijn. De stichting beschikt over twee wensambulances en werkt met circa 90 vrijwilligers. De stichting is geheel afhankelijk van donaties en sponsoring en richt zich voornamelijk op wensvragers uit de provincie Limburg. Binnenkort krijgt de stichting ook de beschikking over een speciale kinderwensambulance.

Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur op TrafficPort Venlo aan de Olivier van Noortweg 7 (A67, afrit 39). Meer informatie over 112 On Wheels vind je op http://112ow.snappages.com. Meer informatie over stichting Wens in Beweging is te vinden op www.wensinbeweginglimburg.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie