Skip to content

41-jarige inwoner Meijel ernstig gewond na aanrijding

Redactie
12 augustus 2014 | 22:27

Advertentie

politie autoEen 41-jarige man uit Meijel is in de nacht van zondag op maandag ernstig gewond geraakt aan zijn hoofd na een aanrijding op de Nieuwendijk in Someren. De auto die het ongeval veroorzaakte is door gereden. De politie heeft maandag een 25-jarige vrouw uit Someren aangehouden die verdacht wordt van vermoedelijke betrokkenheid bij dit ongeval.

41-jarige inwoner Meijel van ernstig gewond

Rond 01.00 uur troffen agenten een gewonde man aan op de straat. Al snel bleek hij te zijn aangereden door een personenauto, die er daarna vandoor was gegaan. Het slachtoffer werd met ernstig hoofdletsel vervoerd naar een ziekenhuis.

De politie is direct een onderzoek gestart. Een mogelijk betrokken auto werd maandag aangetroffen in de omgeving van Heeze en in beslag genomen. Hiervan is gebleken dat dit niet het betrokken voertuig was. De politie is dus nog steeds op zoek naar de betreffende auto. De vandaag aangehouden vrouw heeft waarschijnlijk in de auto gezeten ten tijde van de aanrijding. Wie het voertuig op dat moment bestuurde is nog niet bekend. De vrouw meldde zich op verzoek van de politie op het bureau. Ze zit vast voor verhoor.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de exacte toedracht of weten waar de betrokken auto is en wie daarvan de bestuurder was. Het gaat vermoedelijk om een groot model, donkerkleurige auto van een duurder Duits merk. Getuigen worden met klem opgeroepen zich te melden via het landelijk politienummer 0900-8844 of eventueel hun informatie te delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie