Skip to content

Het publiek vermaakt zich prima tijden Festeynderplein (Foto’s)

Redactie
10 augustus 2014 | 13:45

Advertentie

Foto's Festeynderplein 2014 Nederweert EindDe jubileumeditie van Festeynder Plein zal met 2.500 bezoekers, de boeken in gaan als zeer gezellig, maar vooral als de editie met het perfecte programma. De weergoden waren de organisatie goed gezind en dat is uiteraard bepalend voor de juiste sfeer. Al vroeg liep het plein goed vol en het werd alsmaar drukker.

Publiek vermaakt zich prima

Voorafgaande aan het sponsordiner werd precies om 19:30 uur, op een inmiddels goed volgestroomd plein, afgetrapt met niemand minder dan CAS opgevolgd door Steady State. Toen het inmiddels donker werd was het tijd voor Maikel van Bogget & Friends. Afgerond met een fantastische toegift, dit op veelvuldig verzoek van de bezoekers. Afsluiter BOSSTIME uit Duitsland deed waarvoor men was vastgelegd, een geweldige ode brengen aan Bruce Springsteen. Frontman Thomas Heinen en zijn band wisten vanaf song een de bezoekers aan zich te binden en dat met een onvoorstelbaar enthousiasme. Al met al kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde editie met als belangrijkste resultaat, een meer dan tevreden publiek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie