Skip to content

Marcel Creemers: Nog één maand, nog één keer!!!

Redactie
5 augustus 2014 | 20:43

Advertentie

Marcel Creemers en Michelle CreemersMarcel Creemers gaat een nieuwe uitdaging aan in de strijd tegen kanker. Zijn dochter Michelle  geeft hem deze inspiratie en kracht. Door haar tomeloze inzet en doorzettingsvermogen is zij een voorbeeld en inspiratie voor Marcel en vele anderen. Na de prestatie op de Alpe d’ Huzes wil hij zich nu, met zijn dochter in gedachte, inzetten voor het Toon Hermanshuis en het KWF.

Marcel Creemers:
“Nog één maand, nog één keer!!!”

“Mijn doel… om twee keer in één jaar een bijzondere uitdaging aan te gaan, twee keer in één jaar mijn grenzen op te zoeken, twee keer in één jaar oog in oog te staan met een bergtop, twee keer in één jaar strijden tegen mijzelf. Iets in mij zegt, dat ik op deze manier, aan probeer te voelen wat mijn dochtertje Michelle ruim 6 jaar heeft gedaan…..vechten….vechten tegen die verschrikkelijke ziekte kanker! Die ziekte die zo vaak ter sprake komt in het Toon Hermanshuis in Weert.

Omdat ik het Toon Hermanshuis (en het KWF) een warm hart toedraag, ga ik nog één keer een topprestatie leveren. De top van de Mont Ventoux! Op 5 september ga ik, samen met de Toon’s toppers, de strijd aan met deze beruchte berg en mijzelf. Met Michelle in mijn gedachte fiets ik naar boven.

Wie helpt mij aan de laatste sponsoring? Dit kan eenvoudig door te klikken op deze link naar grootverzettegenkanker.nl. Iedere euro telt!”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie