Skip to content

Cafe de Prins organiseert “The Source of Summer”

Redactie
31 juli 2014 | 12:08

Advertentie

Cafe de Prins organiseert “The Source of Summer”Op 9 en 10 augustus organiseert Café de Prins alweer voor de derde keer “The Source of Summer”. Dit jaarlijks terugkerende evenement heeft inmiddels twee succesvolle en erg gezellige edities achter de rug. Reden genoeg om ook in 2014 een mooi feest neer te zetten. Dit jaar pakt Café De Prins uit met DJ Paul Elstak (zaterdag) en de CCR Revival Band (zondag).

The Source of Summer 2014 presenteert een gevarieerd programma met voor ieder wat wils: de zaterdag voor de liefhebbers van housemuziek uit de 90’s, de zondag voor de liefhebbers van de classic rock van de jaren ’60 en ’70. Dit alles vindt plaats in de tuin van Café de Prins. Zowel op de zaterdag als de zondag duurt het buitenprogramma van 15.00 uur tot 21.30 uur, hierna gaat het feest binnen verder.

DJ Paul Elstak
Deze grote naam in het (Happy) Hardcore circuit, is ondermeer bekend van hits als ‘Rainbow in the Sky’, ‘The Promised Land’ en natuurlijk van de titeltrack van de film “New Kids Turbo”. De grootste successen boekte DJ Paul Elstak in de jaren negentig. De recente revival van de 90’s muziek, hebben er voor gezorgd dat hij weer helemaal terug is. Hij staat klaar om op zaterdag 9 augustus een mooi feestje te bouwen in Ospel. Liefhebbers van 90s (house)muziek: zorg dat je er bij bent want dit is iets wat je eigenlijk niet mag missen.

CCR Revival Band
Onder leiding van René Innemee komt de CCR Revival Band naar Café de Prins om het geluid van Creedence Clearwater Revival te vertolken. De tijdloze muziek van CCR is eigenlijk voor jong en oud. Hits als ’Proud Mary’, ‘Fortunate Son’, ‘Bad Moon Rising’, ‘Who’ll stop the Rain’.. ze komen allemaal voorbij. Het geluid van deze hoog aangeschreven coverband is vaak niet van het origineel te onderscheiden en ze staan er daarnaast om bekend dat ze er een geweldige show van maken. Voor sommigen zal deze CCR Revival Band bekend zijn van hun optredens op de kermis in Meijel. Met deze band gaat Ospel op zondag 10 augustus muzikaal even terug naar de jaren ’60 & ’70.

The Deejays
Beide dagen vindt er ’s avonds, na het buitenprogramma, een afterparty plaats in het café. Deze afterparty zal worden verzorgd door The Deejays. Deze bekende gasten weten wat het is om er een mooi feest van te maken en gaan er met hun veelzijdige muziek, ongetwijfeld voor zorgen dat het beide dagen nog lang gezellig blijft.

Kaarten voor “The Source of Summer”kosten €10,- (per dag) in de voorverkoop en €15,- euro (per dag) aan de dagkassa. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: Café de Prins (Ospel), Café  De Kleine Winst (Nederweert), Café De Vangrail (Meijel) en Café De Brouwer (Weert).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie