Skip to content

Open Air Salsa Club Weert 2014

Redactie
29 juli 2014 | 9:53

Advertentie

Salsa ClubIn het hart van de Weerter binnenstad zet Salsa Club Weert (S.C.W.) voor de twaalfde keer haar jaarlijkse Open Air Salsafeest op touw. Dit wervelend Caribische dansfeest is gratis toegankelijk en wordt op donderdagavond 7 augustus van 18.00 tot 23.00 uur gehouden op de Oude Markt aan de voet van de monumentale Martinuskerk.

Niet alleen voor de talloze bekende salsaliefhebbers uit de verre omgeving maar ook voor niet-dansers is deze populaire salsa-avond inmiddels een vast terugkerend agendapunt. Langs de grote dansvloer en op de terrassen zal iedereen, zeker als het weer een beetje meezit, weer volop genieten van de unieke sfeer die ontstaat door salsa- en andere Latinmuziek- en dans. De Oude Markt met de Martinustoren als achtergrond en de omliggende terrassen bieden als nergens de perfecte coulissen voor een érg gezellig en intiem salsafeest in de open lucht.

Salsafeest op 7 augustus

Net als andere jaren heeft S.C.W. enkele korte demonstraties en gratis workshops voor jong en oud op het programma staan. Zo kunnen belangstellenden rond 19:30 uur deelnemen aan een ‘workshop salsadansen voor beginners’ waaraan uit enthousiasme altijd ook weer veel ervaren salsadansers meedoen.

Ook voorgaande jaren mocht Salsa Club Weert zich steeds verheugen op vele bezoekers. Niet alleen uit Weert maar ook uit verre omstreken zoals Dordrecht, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Eindhoven en Belgisch Limburg gaven Salsaliefhebbers acte de présence en werd er doorgedanst tot middernacht. Zowel op de druk bezochte terrasjes aan de Oude Markt, als ook er om heen, bleven de bezoekers tot in de kleine uurtjes genieten.

Tijdens het Open Air Salsafeest tekenen diverse bekende salsa DJ’s voor afwisselende en zeer dansbare salsa, bachata, merengue en kizomba muziek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie