Skip to content

Weert verleidt jury Groenste Regio van de wereld

Redactie
11 juli 2014 | 10:15

Advertentie

De gemeente Weert gooit komend weekend al haar charmes in de stijd in de competitie Groenste regio van de wereld. Er is een bidboek met prachtige foto’s, een wandeling en fietsroute langs alle groene parels van Weert, een grensoverschrijdende film en diverse leuke verrassingen zoals een ontbijt dat letterlijk en figuurlijk groen is. Ze laten de jury slapen in het prachtige klooster van de Birgittinessen in hartje Weert. De enorm tuin is een oase van rust en biedt uitzicht op de monumentale toren van de St. Martinuskerk. Als extra toetje gaat de jury zondagavond naar Bospop, waar ze kunnen ervaren dat het in de groene stad ook bruist van de activiteiten.

Groenste Regio van de wereld

De jury arriveert zaterdagavond in Weert. Op zondag en maandag staat hen een verleidelijk programma te wachten. Een eerste oordeel wordt maandagavond al aan de gemeente Weert gegeven. Maandagavond trekt de jury zich bij Crossmoor terug voor het juryberaad. Op woensdagochtend verlaat de jury Weert, de Groenste stad van Europa en straks misschien wel van de wereld!  De winnaar wordt op 20 september in Canada bekend gemaakt. Weert behoort tot de laatste 6 finalisten van de competitie Communities in Bloom.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie