Skip to content

Uniek in Weert: nieuwbouwwoning compleet woonklaar opgeleverd

Glendi
4 juni 2014 | 15:57

Advertentie

Tweekapper type F woning VrouwenhofBAM Woningbouw heeft in Weert twee unieke projecten in ontwikkeling. In de Sutjensstraat in de traditionele Weerter wijk Keent worden achttien sfeervolle gezinswoningen gebouwd. In de gloednieuwe wijk Vrouwenhof verrijzen achttien half vrijstaande woningen in een jaren ‘30 architectuurstijl. Het bijzondere aan beide projecten is dat de kopers meebepalen hoe de indeling van hun nieuwe woning eruit komt te zien.

Talloze mogelijkheden
Houd je van een grote living met veel ruimte om te relaxen of moet de keuken een echte leefkeuken zijn? Dan is een uitbouw aan je keuken, met zicht op de tuin misschien iets voor je. Een kookeiland is natuurlijk ook heerlijk. Werk je regelmatig thuis, dan is een separate hoek in de woonkamer een goede optie. Een extra slaap- of speelkamer of liever een woningbrede badkamer met een inloopdouche én een luxe ligbad… talloze mogelijkheden en nog meer ideeën: de ultieme manier om van je nieuwe huis uw eigen unieke thuis te maken!

Met Victor&Wonen een eigen thuis creëren
BAM Woningbouw biedt meer. Je huis kan direct woonklaar worden opgeleverd, afgestemd op je leefwijze, woonsfeer en budget. Voor BAM Woningbouw heeft interieurdesigner Victor Meuwissen maar liefst vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd onder de naam Victor&Wonen. Niets is zo vermoeiend als eindeloos showrooms bezoeken, talloze kleurenstalen bekijken en toch weer twijfelen, zelf klussen is mogelijk niet bepaald je hobby en het verhuizen geeft al stress genoeg. Victor neemt je veel werk uit handen! Direct wonen en de eerste nacht het liefst heerlijk slapen in je eigen bed en helemaal happy wakker worden omdat het huis goed en comfortabel voelt. Woonadviseur Nanneke Smeets van BAM Woningbouw en interieurdesigner Victor Meuwissen zorgen ervoor dat je als koper een woning krijgt die compleet woonklaar is.

Victor: “Het is eigenlijk heel simpel. Eerst bepaalt de koper zelf de Leefwijze (indeling) van zijn nieuwe huis. Daarna inspireren we iedereen met vijf verschillende Woonsferen: romantisch, klassiek, natuurlijk, eigenwijs en design. De gekozen sfeer komt terug in de kleuren van de muren, de vloeren, de badkamer, de keuken en in de verdere afwerking. Zo past de sfeer en het niveau in ieder gewenst budget. De Woonsferen zijn er in de niveaus zilver, goud en platina”.

Nanneke Smeets: “Op onze websites thuisinweert.nl en woneninvrouwenhof.nl kunnen geïnteresseerden alle informatie vinden en zich inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen. Het concept is uniek en helemaal afgestemd op de wensen en eisen van een nieuwe generatie bewoners. Daarbij gaat het enerzijds om keuzevrijheid en anderzijds om complete service. BAM Woningbouw vindt het belangrijk om consumenten tussentijds en gedurende het hele traject te informeren over de ontwikkelingen. De tijd van de standaardkeuken en in de hele straat dezelfde indeling van de huizen is echt voorbij.”

Project ThuisinWeert
Op donderdag 19 juni ben je tussen 17.00 en 21.00 uur in het Keenter Hart, van harte welkom bij de verkoopmanifestatie van Thuis in Weert waar je alle informatie over het project kunt ontvangen, jezelf kunt inschrijven voor jouw favoriete woning en zelfs een speeddate kunt houden met interieurdesigner Victor Meuwissen. Meer info: www.thuisinweert.nl

Project Woneninvrouwenhof
Op donderdag 26 juni ben je tussen 17.00 en 21.00 uur in Café-Zaal Jonas, van harte welkom bij de verkoopmanifestatie van Wonen in Vrouwenhof waar je alle informatie over het project kunt ontvangen, jezelf kunt inschrijven voor jouw favoriete woning en zelfs een speeddate kunt houden met interieurdesigner Victor Meuwissen. Meer info: www.woneninvrouwenhof.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie