Skip to content

Crossmoor Charity Cup voor Toon Hermans Huis

Redactie
25 mei 2014 | 11:26

Advertentie

Golfen op CrossmoorZin om een balletje te staan op de golfbaan voor een goed doel? In het kader van Weert 600 jaar houdt de Golf- en Countryclub Crossmoor op 20 juni een Charity Cup aan de Laurabossen 8 in Weert. Er is een teamwedstrijd voor geoefende golfers en niet-golfers kunnen op een ludieke manier kennismaken met de golfsport. De opbrengst gaat naar het Toon Hermans Huis Weert.

Crossmoor Charity Cup

Voor de niet-golfers is een attractief programma opgezet. Onder leiding van professionele golfleraren maken de deelnemers zich de basisbeginselen van golfen eigen. De Charity Cup begint om 11.00 uur met koffie en thee en om 12.00 uur wordt er gezamenlijk afgeslagen op alle 18 holes (shotgun). Rond 16.30 uur is de After Party, gevolgd door een zes gangen walkingdiner met muzikale omlijsting. Het kennismakingspakket voor de niet-golfers bedraagt €195,- per twee deelnemers. Je kunt je tot 1 juni aanmelden via een inschrijfformulier op www.crossmoor.nl. Geïnteresseerden die graag willen deelnemen, maar niet aan een tweetal kunnen komen, kunnen contact op te nemen met Jan de Vries (06-12176406).

Het bedrijfsleven heeft zeer positief gereageerd en levert aantrekkelijke sponsorbijdragen. Alle 18 tee boxen (afslagplaatsen van de holes) zijn tegen een mooie vergoeding door bedrijven “geadopteerd“. Verder is er een luxe autoshow te zien en kunnen er aantrekkelijke prijzen en waardevolle diensten worden gewonnen bij de loterij en de veiling.

Alle opbrengsten gaan naar het Toon Hermans Huis Weert, dat sinds de oprichting in 2011 voorziet in een grote behoefte van mensen waarbij de diagnose kanker is vastgesteld. Zij en hun naasten hebben grote behoefte aan tijd en aandacht, informatie, lotgenotencontact, tal van activiteiten en een veilige ontmoetingsplaats. Het Toon Hermans Huis Weert biedt dat allemaal, waarbij veertig gemotiveerde vrijwilligers voor de jaarlijks nu al 2.500 gasten klaarstaan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie