Skip to content

Muziek van eigen bodem bij De Pelen

Glendi
13 mei 2014 | 7:58

Advertentie

Muziek van eigen bodem bij De PelenOp zondag 18 mei kun je genieten van een bijzondere muzikale middag bij Buitencentrum De Pelen. Vanaf 13.30 uur staan er vier Nederweerter muzikanten op het Peelpodium.

Muziek van eigen bodem

Tom, Anouk, Cyrill en Wim hadden de wens om een akoestische sessie te spelen met elkaar. Op het Peelpodium gaan ze die wens werkelijkheid maken.

Cyrill Wulms heeft al het een en ander op zijn muzikale palmares staan: voormalig gitarist in Parris en Powerslave, huidig gitarist in F.A.R.T, The Western Fruit Wood & Hooker Company en Reintje en haar Voskes. Héél af en toe laat hij z’n bands voor wat het is en speelt hij, gewapend met alleen z’n akoestische gitaar, nummers uit een lijst van persoonlijke favorieten.

Na stevig aan de weg getimmerd te hebben met zijn band Clock en optredens met LNB (nu F.A.R.T) heeft Tom Kluskens eind 2011 een muzikale pauze ingelast. Althans voor de buitenwereld. Met eigen werk schrijven en muziek maken is hij nooit gestopt. Op het Peelpodium brengt Tom bekende en minder bekende nummers ten gehore, enkel met stem en gitaar.

Wim Truyen speelde jaren in rockbands als Vanroy en One Stroke, maar hij vindt het ook leuk om zichzelf te begeleiden op zijn akoestische gitaar om zich zo bloot te geven op het gevoelige vlak.

Anouk Roost-Reijnders, de enige dame in dit gezelschap, heeft al verschillende keren met veel plezier in het Amfitheater van de Pelen gespeeld met SuperNova en Reintje & haar voskes. Vorig jaar speelde zij er voor het eerst een paar nummers helemaal alleen. Dit proefde naar meer en daarom is ‘Reintje’ deze keer ook van de partij.

De optredens vinden plaats in het overdekte Amfitheater en zijn voor iedereen toegankelijk. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie