Skip to content

Klein Detail voor interieur en etalage advies

Redactie
11 mei 2014 | 12:42

Advertentie

Klein DetailVroeger kocht je er bier en fris. Tegenwoordig is het voormalige pand van Wijnkopers Storms aan de Lindanusstraat in gebruik als winkel met allerhand hebbedingetjes van Streepjes en Ruitjes en is er een inspirerende werkplek van Bianca Janssen van Klein Detail. Hier wordt het, in Nederweert nog onbekende, interieur spreekuur gehouden. Advies over een juiste meubelaankoop, de perfecte kleurencombinatie of een indelingsplan voor een ruimte, dat is waar Bianca voor staat. Advies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt met als doel een gevoel van “thuiskomen” te creëren. Zelf bepalen wat je wil en hoeveel je wil investeren, dat is de kracht van Klein Detail.

Klein Detail voor advies op Maat

“Mensen moeten zien dat een ruimte uit meer bestaat dan alleen maar plafond, vloer en wanden” aldus Bianca. “Je moet steeds het maximale uit een ruimte kunnen halen en alles optimaal benutten”. Of je dit nu doet door hergebruik van materialen of je kiest voor een totale renovatie, voor elk budget zijn er mogelijkheden. Bianca maakt meubelontwerpen op maat, ontwerpen van etalageplannen en het leveren van decoratiemateriaal. Op haar locatie in Antwerpen geeft ze ook workshops. Wellicht dat de workshops binnenkort ook in Nederweert te volgen zijn.

Klein Detail is elke vrijdag open van 12.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Een afspraak maak je eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@kleindetail.com.

Website: Klein Detail of Facebook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie