Skip to content

Installatie van wethouders en raadslid in Nederweert

Redactie
6 mei 2014 | 21:48

Advertentie

Installatie nieuwe wethouders in NederweertDinsdagavond 6 mei 2014 kwam de gemeenteraad van Nederweert voor een extra raadvergadering bijeen. Op de agenda voornamelijk de installatie van de nieuwe wethouders. Door mevr. Scheepers werden drie wethouders voorgedragen namelijk Dhr Mackus (CDA), Dhr Geraats (CDA) en Dhr Houtman (VVD). Er werden geen andere kandidaten voorgedragen. Na deze voordracht werd er per kandidaat schriftelijk gestemd door de leden van de raad. Alle drie de kandidaten werden met een meerderheid van stemmen gekozen en daarna door burgemeester Evers geïnstalleerd.

Nieuwe wethouders in Nederweert

Doordat Dhr Mackus als wethouder geïnstalleerd werd maakt hij geen deel meer uit van de gemeenteraad. Zijn plek in de raad wordt ingenomen door mevr. Carla van Nieuwenhoven. Het toetreden van Carla in de raad werd met een luid applaus bekroond. Carla van Nieuwenhoven werd daarna door de burgemeester als raadslid geïnstalleerd. Na het formele gedeelte van deze korte raadvergadering werden de aanwezigen door de drie wethouders uitgenodigd om samen het glas te heffen bij De Kleine Winst en te drinken op een succesvolle periode met deze nieuwe raad.

Advertentie

4 Reacties

  1. Laudi, als je je eens bekend maakt bij de CDA-ers kun je misschien je frustratie direct kwijt ipv op een open forum bij N24!

  2. Zelf heb ik niets met politiek, maar ik betrap Laudi erop dat hij op alles afgeeft. Precies wat Simone schrijft. Ik vemoed een verbitterde man/vrouw zonder dagelijkse bezigheden. Mogelijk ontslagen of/en van zijn/haar partner af. In voetbaltermen…..`een grote bek achter het hek.`


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie