Skip to content

Ut Muueletentje verder zonder Jacq Cuypers

Redactie
2 mei 2014 | 0:27

Advertentie

Ut Muueletentje WeertJacq Cuypers, eigenaar en oprichter van natuurvoedingswinkel Ut Muuëletentje te Weert, neemt op 16 en 17 mei a.s. afscheid van zijn bedrijf en klanten vanwege het bereiken van zijn pensioen.

J. Cuypers begon zijn bedrijf 37 jaar geleden als eerste natuurvoedingswinkel in Limburg. Naast actief te zijn in zijn winkel, gaf Cuypers lezingen en workshops over gezonde voeding en was hij vertegenwoordigd in allerlei maatschappelijke organisaties. Jacq Cuypers stopt niet met zijn passie om mensen te informeren maar gaat verder met het organiseren van huiskamerprojecten, presentaties, workshops over voeding.

Kabouters en geitenwollen sokken
Aan de start van Ut Muuëletentje (lieveheersbeestje) in 1977, ging geen marktonderzoek vooraf maar pure passie voor gezonde voeding. Het was de tijd van de kabouters en ‘mensen met geitenwollen sokken’. ’Jacqs’ bedrijf paste in die cultuur en Ut Muuëletentje werd al snel een begrip in Weert e.o. Inmiddels heeft biologische voeding stormachtige ontwikkelingen doorgemaakt en heeft zijn weg van grutter naar het grootwinkelbedrijf gevonden.

Ut Muuëletentje blijft
Ut Muuëletentje wordt overgenomen door Wendy en Taco Zwart, een echtpaar dat uit belangstelling voor gezonde voeding en het welzijn van mensen deze stap onderneemt. De winkel behoudt zijn vertrouwde naam. Tijdens een ‘bedankweekend’ op vrijdag 16 en zaterdag 17 mei a.s. hoopt Jacq Cuypers veel klanten te ontmoeten om gedag te zeggen en te bedanken voor de bijzondere jaren en trouwe klandizie.

  • Woensdagmiddag 14 mei is tussen 14.00 en 16.00 uur het kleine grut welkom voor leuke activiteiten, snoeperijen en een ballonnen- en kleurwedstrijd.
  • Op vrijdag 16 mei worden de klanten verwend met allerlei proeverijen en demonstraties.
  • Op zaterdag 17 mei vindt er een markt plaats vóór de winkel. Ook zullen dan diverse therapeuten aanwezig zijn voor persoonlijk advies. Tijdstip: 10.00-16.00 uur. Als kennismaking bieden de nieuwe eigenaren deze twee dagen 10% korting op alle aankopen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie