Skip to content

Man met drank op veroorzaakt aanrijding bij basisschool Nederweert

Redactie
27 april 2014 | 12:21

Advertentie

Logo politie armTijdens de sponsorloop bij basisschool De Klimop in Nederweert heeft iemand een aanrijding met schade veroorzaakt en is er vandoor gegaan. De bestuurder had waarschijnlijk gedronken.

Aanrijding bij basisschool

Een oude kanarie gele bus met deuk/veeg aan de bijrijderskant- geen belettering of reclame stond te wachten voor de kinderen die voorbij kwamen. De bestuurder, een man van rond de vijftig, had eerst een minuut of vijf staan wachten totdat de sponsorloop voorbij was. Nadat hij van een verkeersregelaar de instructie had gekregen om rechts af te gaan, waar het op dat moment vrij was om te rijden, sloeg deze man toch links af, waar het opdat moment stond vol met kinderen. De verkeersregelaar schrok van deze onverwachte actie en moest wegspringen anders zou ze geraakt worden.

Een tweede verkeersregelaar zag de bus komen en heeft deze in de verkeersluwe straat gedirigeerd waar de auto stond waar de man tegen aan is gereden. Het ging allemaal snel en er is helaas geen kenteken opschreven. Tijdens het wegrijden is door verschillende getuigen gezien dat de man een blikje bier aan het drinken was!

Er zijn door diverse mensen foto’s gemaakt op de sponsorloop, het kan dus zijn dat deze bus op een van die foto’s te zien is. Wanneer je er een gele bus op je foto’s ziet staan kun je die mailen naar redactie@nederweert24.nl. Heb je meer informatie of heb je iets gezien? Bel dan met de politie 0900-8844.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie