Skip to content

Heitje voor een karweitje Scouting Nederweert

Glendi
16 april 2014 | 13:01

Advertentie

Heitje voor een kwarweitje Scouting NederweertTraditiegetrouw komen de scouts van Scouting Nederweert op zaterdag 19 april weer langs de deuren voor hun jaarlijkse ‘Heitje voor een karweitje’ actie.  Met deze actie proberen de jonge welpen en dolfijnen geld in te zamelen zodat ze tijdens hun bijeenkomsten door het jaar heen, maar met name tijdens hun zomerkamp, allerlei avontuurlijke, sportieve en leuke activiteiten kunnen organiseren.

Heitje voor een karweitje Scouting Nederweert

Laat de komende tijd je statiegeldflessen, leeg glaswerk en oud papier maar even staan. Maar ook voor het plakken van je fietsband, het bakken van een cake, het vertellen van een mop of een rondje lopen met je hond draaien deze jongens en meisjes hun hand niet om. Voor het spreekwoordelijke ‘heitje’ doen ze graag een klusje. Van oudsher was zo’n ‘heitje’ een (gulden-)kwartje waard, maar tegenwoordig mag iedereen uiteraard geven wat men zelf wil. Hebben ze een klusje voor je gedaan dan ontvang je een deursticker. Plak deze op of bij je voordeur dan gaan andere scouts je huis stilletjes voorbij.

Scouting Nederweert is een eigentijdse jeugdvereniging die iedere week een actief, avontuurlijk, creatief en leerzaam programma biedt dat past bij de jeugd anno 2014. Zowel op het water als op het land is het een uitdagende vrijetijdsbesteding voor jeugdleden van 4 tot 23 jaar, en natuurlijk ook voor volwassenen, bijvoorbeeld als leiding. Meer informatie over Scouting Nederweert is te vinden op www.scoutppx.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie