Skip to content

Geef je op voor de Nationale Sportweek Nederweert

Redactie
16 april 2014 | 12:00

Advertentie

sportboekjeDe Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland de breedtesport in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Nederweert wil graag ook dit jaar alles uit de kast halen om er een sportieve week van te maken. Daarvoor hebben ze álle kinderen nodig.

Nationale Sportweek Nederweert

Op de basisscholen in de gemeente Nederweert zijn inmiddels sportboekjes uitgedeeld, waarin vele sportaanbieders een training openstellen. Met het sportboekje kun je kennismaken met diverse sporten, die je misschien nog nooit hebt beoefend en die je wel leuk lijken. Je kunt gaan basketballen, judoën, fitnessen, handboogschieten, snorkelen, voetballen, en nog veeeeel meer! Het kan allemaal gratis! Geef je wel snel op, want vol=vol. Vind je na de kennismakingsles de sport echt leuk, dan kun je lid worden van een sportvereniging.

Het sportboekje is voor kinderen uit groep 1 t/m 8 die in Nederweert wonen of in Nederweert op een basisschool zitten. Het is ook voor kinderen bestemd die al aan sport doen. Het is een initiatief van de combinatiefunctionarissen sport, in samenwerking met een groot aantal sportaanbieders en basisscholen in de gemeente Nederweert. Het heeft de doelstelling zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de vele verschillende sporten die Nederweert te bieden heeft.

Voor meer informatie kijk op www.sportnederweert.com of mail naar sportnederweert@vorkmeer.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie