Skip to content

Einde Bambitreffen

Redactie
14 april 2014 | 21:58

Advertentie

Bambitreffen 2013 door Loverstraat NederweertMotorsport vereniging Mike the Bike kondigt aan dat 2014 het laatste jaar is dat het Bambitreffen wordt georganiseerd. Het treffen stond altijd in het teken van de twee motor- en zijspanritten met cliënten van Stichting Pergamijn uit Echt. Het treffen vond altijd plaats op landgoed “De Advocaat” op het terrein van de Firma en familie Cuijpers in Weert.

Bambitreffen stopt!

Dit treffen van motorrijders met een groot sociaal hart, heeft echter de laatste jaren onder andere te kampen met vergrijzing bij de eigen leden en een fors teruglopend aantal motor- en zijspanrijders. Hierdoor is Mike the Bike op het punt aangekomen dat het niet mogelijk is om de succesformule van vroeger voor de toekomst nog te kunnen garanderen.

Dit betekent dat het jubileumtreffen van dit jaar tevens ook het laatste Bambitreffen is wat georganiseerd zal worden! Dit besluit heeft veel emoties opgeroepen binnen de vereniging en is weloverwogen tot stand gekomen. We begrijpen dat dit zeker voor de cliënten van Pergamijn een grote teleurstelling zal zijn. Ook voor al de motorrijders die al jaren het Bambitreffen hebben bezocht zal dit een grote verandering zijn, want jullie zijn al deze jaren naar Weert gekomen en hebben het Bambitreffen gemaakt tot wat het nu is, een prachtig evenement. Maar als je moet stoppen, kun je dat beter doen op een hoogtepunt en dat is zeker 40 jaar Bambitreffen.

Mike the Bike zal gewoon doorgaan als Motor Sport Vereniging in Weert en heeft genoeg leden om in de toekomst als “gewone” motorvereniging succesvol verder te gaan. Dit jaar wordt met het 40 jarig jubileumtreffen een geweldig mooi tijdperk afgesloten en mogen we met zijn allen trots en voldaan terugkijken op wat we in al die jaren hebben bereikt.

Mike the Bike bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan 40 jaar Bambitreffen. Wil je reageren op dit besluit of heb je nog vragen, mail die dan naar info@bambitreffen.nl en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Advertentie

1 Reactie

  1. Het was teverwachten Bambi treffen ging alles zelf doen personeel bij cuijpers werd met de nek aan gekeken, en waren niet meer welkom de vrijdag avond was een lege dooie bedoening geworden.
    Daarbij is het bedrijven terrein zo goed als verkocht.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie