Skip to content

De Saunaboys overhandigen check aan Stichting DSO

Redactie
9 april 2014 | 9:30

Advertentie

Saunaboys WeertDe zanggroep “De Saunaboys”, die tijdens het carnavalsseizoen regelmatig optredens verzorgen in Weert en Nederweert, verstrekt al heel wat jaren na afloop van de carnavalsperiode een cheque aan een (lokaal) goed doel.

Dit jaar is de keuze gevallen op de Weerter Stichting DSO. Deze stichting laat sporters met een beperking onder begeleiding sporten.

De Saunaboy overhandigen check aan Stichting DSO

Door de gift kan de stichting eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: een eigen website. De cheque t.w.v. € 1.220 werd afgelopen zaterdag door de Saunaboys overhandigd aan een gelukkige heer Frans van Hulzen van de Stichting DSO.

Toen DSO bij Your Concept (Fullservice internetbedrijf) aanklopte voor de website, hoorde directeur dhr. Ron de Laat van het initiatief van de Saunaboys. Hij besloot de website voor een groot gedeelte te sponsoren inclusief hosting voor de komende jaren. Hierdoor kan er nog een groot gedeelte van de Saunaboys- cheque aangewend worden voor andere kosten en/of activiteiten bij DSO. Tot slot besloot het bedrijf Madebysacha.com om kosteloos een nieuw logo te ontwerpen voor de stichting DSO. De website www.stichtingdso.nl is inmiddels in de lucht.

Net zoals de meeste verenigingen, draait deze stichting vooral op de inzet van vrijwilligers. Het zou erg prettig zijn als dit aantal vrijwilligers uitgebreid zou worden. Mocht je hierin interesse hebben dan kun je je voor laten lichten via de mooie nieuwe website en contact opnemen met één van de bestuursleden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie