Skip to content

Genieten van Latijns-Amerikaanse muziek bij Theaterboerderij Boeket

Glendi
6 april 2014 | 15:36

Advertentie

Claudia y Manito bij Theaterboerderij BoeketHet publiek dat geregeld Theaterboerderij Boeket in Nederweert bezoekt weet dat het programma breed en gevarieerd is. In het weekend van 12 en 13 april wordt dat weer eens bewezen.

Theaterboerderij Boeket

Op zaterdagavond 12 april staat het duo Claudia y Manito met Latijns-Amerikaanse muziek op het programma. Op zondagmiddag 13 april vervlecht de formatie Finvarra Keltische folkmuziek met oosterse invloeden.

Claudia y Manito hebben een repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Claudia speelt de instrumentale stukken op de Paraguayaanse harp. Deze harp is een Zuid-Amerikaanse variant op de klassieke harp. Op dit prachtige instrument speelt zij melancholische samba’s, ritmische tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela.

Daarnaast zingt Claudia een aantal Spaanstalige liederen waarbij zij zichzelf begeleidt op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid treft ze het juiste gevoel wat deze muziek in zich draagt. Met gevoelige fraseringen en tot de verbeelding sprekende improvisaties staat gipsygitarist Manito haar muzikaal terzijde. Dit gitaartalent speelt van huis uit flamenco, waardoor de muziek van dit tweetal een andere dimensie krijgt. Het concertprogramma heeft de titel ‘Arpamor’. Vrij vertaald betekent dit: ‘Liefde voor de harp’. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Bezoekers zijn vanaf een uur vóór de voorstelling welkom voor een bezoek aan de tuin. De entree voor deze voorstellingen in de Theaterboerderij aan de Rosselsweg 3 in Nederweert bedraagt 10 euro. Kaarten bestellen kan door een mailtje te sturen naar j.levels3@kpnplanet.nl  of door te bellen naar 0495 – 631 999. Voor meer informatie over de rest van het jaarprogramma:  www.theaterboerderijboeket.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie