Skip to content

Keyboardles aan huis

Redactie
1 april 2014 | 13:32

Advertentie

SONY DSCNadat John Hoevenaars op zijn negende levensjaar het elektronisch orgel ontdekte is hij niet meer te stoppen op muzikaal gebied. Niet enkel steelt hij samen met zijn vrouw Hetty de show tijdens hun optredens van Side by Side, (www.duosidebyside.be) ook geeft John keyboardles waarbij men alle geheimen van dit instrument kan ontdekken.

Keyboardles aan huis

Zijn eerste leerling ontving John op de jonge leeftijd van 16 jaar. Nu heeft John al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van muziek en het bespelen van instrumenten. John verzorgt keyboardlessen aan huis voor iedereen van alle leeftijden. Er is geen enkele voorkennis van muziek of notenleer vereist, alles wordt mondjesmaat aangeleerd. Iedere week komt John aan huis voor een les van twintig of dertig minuten. Het geven van lessen aan huis biedt tal van voordelen. U hoeft immers zelf de deur niet meer uit om lessen bij te wonen. Ook worden zo reiskosten en lange wachttijden voor bijvoorbeeld ouders vermeden. Aangezien ieder keyboard anders is, is het ook een pluspunt dat er steeds op een eigen instrument gespeeld kan worden. Dankzij het keyboard kan een leerling een enorme verscheidenheid aan muziekstijlen ontdekken en bespelen.

Bij John Hoevenaars is iedereen verzekerd van verantwoord keyboardles. John behaalde aan het conservatorium in Maastricht niet enkel zijn diploma voor docerend musicus, maar ook voor uitvoerend musicus. John komt in verschillende regio’s. Niet enkele in de gemeente Hamont-Achel en Cranendonck, maar ook in Maarheeze, Leende, Someren (Heide en Eind) en in Weert, Nederweert en Ospel. Voor alle informatie kijk ook eens op www.keyboardles.be of zijn facebookpagina.

Inschrijven kan op ieder moment via de website of telefonisch 06-42136094 of 0032 11 621862. Wees er snel bij want vol = vol.

Advertentie

1 Reactie

  1. Hallo John, kom je ook in Beek en Donk? Hebben een Yamaha Tyros staan waar ik op wil leren spelen. Ben inmiddels wel op leeftijd (59) maar ik zeg je bent nooit te oud om te leren. Groeten Chris Koomen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie