Skip to content

Open Muziek Podium voor jong talent

Glendi
31 maart 2014 | 12:09

Advertentie

Open Muziek PodiumBen je tussen de 4 en 12 jaar oud, speel je een instrument of kun je mooi zingen en vind je het leuk om dit aan anderen te laten horen? Geef je zelf dan op voor het Open Muziek Podium bij Buitencentrum De Pelen op woensdag 14 mei en woensdag 11 juni.

Open Muziek Podium 2014

In het gezellige, overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen spelen regelmatig muzikanten uit de Peelstreek. Eén van die muzikanten is Anouk Roost uit Nederweert. Anouk speelt in de kinderband Reintje & haar Voskes en in SuperNova. Daarnaast is Anouk muziektherapeute. Omdat Anouk het zelf leuk vindt om op het Peelpodium van De Pelen te spelen, kwam ze op het idee een open podium voor schoolkinderen te organiseren. De achterliggende gedachte hierbij is dat kinderen die privé muziekles krijgen en kinderen die niet zijn aangesloten bij een muziekgezelschap of vereniging zelden of nooit de kans krijgen om hun talenten te vertonen voor publiek.

Staatsbosbeheer was enthousiast en is, samen met Anouk, aan de slag gegaan met de organisatie van dit plan. Er zijn twee uitvoeringsdagen: woensdag 14 mei en woensdag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Alle scholen in de Gemeente Nederweert zijn inmiddels aangeschreven en er zijn posters verspreid voor de werving van deelnemers.

Kinderen die mee willen doen, kunnen vóór 16 april een mail sturen naar: reintje@go-supernova.nl Ze ontvangen dan een deelnameformulier met de voorwaarden. Als alle aanmeldingen binnen zijn, wordt een indeling gemaakt en kunnen de kinderen hun ‘fans’ gaan uitnodigen. Deelnemen aan het Open Podium is gratis, maar het publiek wordt gevraagd om een kleine donatie bij te dragen voor de organisatie van het Peelpodium.

Jong Talent poster klein

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56

Advertentie