Skip to content

Stichting Nederweert Collecteert

Redactie
28 maart 2014 | 9:06

Advertentie

Stichting Nederweert Collecteert

Stichting Nederweert Collecteert is ontstaan uit de vertegenwoordigers van de verschillende goede doelen die in Nederweert al vele jaren collecteren. Deze mensen zochten naar een oplossing om de grote toeloop (ergernis) aan de deur te verminderen én tevens voor het teruglopend aantal collectanten.

Uit deze groep goede doelen ontstond na onderzoek een bestuur, bestaande uit 5 personen met ondersteuning van de coördinatoren van de 18 aangesloten goede doelen. In de komende weken willen ze de goede doelen graag voorstellen. De collecte zal plaats vinden van 22 t/m 25 april.

  • Longfonds
    Het Longfonds investeert veel in wetenschappelijk onderzoek. Want gezonde longen zijn van levensbelang. Onze dromen? Kapotte longen repareren, een vaccin tegen astma en een betere behandeling voor ernstige longziekten. Voor dit onderzoek is veel geld nodig. U kunt ons daarbij helpen, steun ons. Waarom? 1 op de 4 sterfgevallen komt door een longziekte.
  • Ango
    Ango (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie) is een landelijke vereniging voor mensen met een handicap of chronische ziekte met een afdeling in Midden Limburg. Wij hopen op een mooie collecte-opbrengst, zodat Ango in de toekomst mensen met een functiebeperking kan blijven ondersteunen met sociaal-juridisch advies en financiële vergoedingen voor de aanschaf van bijv. vervoermiddelen, woningaanpassingen en hulpmiddelen. Meer info www.ango.nl
  • Maag Lever Darm Stichting
    De Maag Lever Darm Stichting is een onafhankelijke stichting die al ruim 30 jaar werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Het is onze missie om maag-, darm- en leverziekten te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. MLDS is facilitator van wetenschappelijk onderzoek, voorlichter en kennisbron.
  • Amnesty International
    Amnesty International strijdt voor naleving van de mensenrechten. Die waarborgen vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid voor mensen waar ook ter wereld. Amnesty doet onderzoek, voert actie en steunt mensenrechtenverdedigers. De organisatie is niet gebonden aan een politieke overtuiging, godsdienst of economische belangengroep en laat zich niet leiden door de publieke opinie. Het enige dat telt is dat de mensenrechten niet worden geschonden.
  • Hartstichting
    De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Het aantal sterfgevallen en patiënten moet omlaag. Hiertoe investeert de Hartstichting in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. Ongeveer 50% van het geld gaat naar onderzoek. U kunt ons daarbij helpen, steun ons. www.hartstichting.nl

Informatie of vragen? Henny Kroezen 0495-632155

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie