Skip to content

Ondernemers Weert bundelen krachten om Weert energieneutraal te krijgen

Redactie
28 maart 2014 | 14:39

Advertentie

WE WEOP Henk tekOp 27 maart heeft Weert Energie een samenwerkingscontract ondertekend met 11 ondernemers uit de regio Weert om gezamenlijk een aanbod te doen aan inwoners van Weert om zelf energie op te wekken. “Het gegeven dat installateurs en importeurs van zonnecellen en zonneboilers de handen ineen hebben geslagen om met standaardpakketten te komen, die én betaalbaar zijn én voldoen aan de kwaliteit die wij als Weert Energie eisen, is op zich al uniek te noemen. Daar zijn we trots op”, aldus Peter Gloudi die als voorzitter van Weert Energie zijn handtekening onder het contract zette.

Weert energieneutraal

De ondertekening vond plaats tijdens het eerste Energiecafé dat Weert Energie heeft gehouden. Er volgen nog drie bijeenkomsten in 2014 waarin onderwerpen aan bod komen die interessant kunnen zijn voor alle inwoners die meer willen weten over energiereductie of zelf energie opwekken. Er waren op de eerste avond ongeveer 30 geïnteresseerden afgekomen.

De ondernemers van Weert hebben twee standaardpakketten gepresenteerd: een voor collectieve inkoop van zonnecellen en een voor zonnecollectoren/zonneboilers. Een groot voordeel van deze werkwijze is dat ondernemers elkaar kunnen aanvullen, als dat nodig is, maar ook dat de klanten zelf niets hoeven te regelen. Daar zorgt de coöperatie Weert Energie voor. Als je gebruik wilt maken van dit aanbod, moet je uiteraard wel lid zijn of worden van de coöperatie. Het totale aanbod wordt begin april bekend gemaakt via de website van Weert Energie: www.weertenergie.nl . De 11 ondernemers zijn achtereenvolgens Innozaam, Burg, YPS, Innovel Neo, Zelus, Remozon, SCX Solar, SP engineering, Installatiebedrijf Vleeshouwers, Solar Trading NL en CyCa trade

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie