Skip to content

Getuigen gezocht van aanranding in trein

Redactie
26 maart 2014 | 16:43

Advertentie

Ongeval spoor Weert, zelfdoding, dodeVrijdagavond 21 maart hebben twee mannen een vrouwelijke passagier aangerand in de trein van Maastricht naar Amsterdam-Amstel. Ook werd een mannelijke passagier geslagen en is er met messen in de bekleding van de stoelen en de wand van de trein gesneden.

Aanranding in trein

Het incident vond plaatst op vrijdagavond 21 maart, tussen 19:00 en 21:00 uur. De mannen, van 19 en 27 jaar oud, werden op station Amsterdam Amstel direct aangehouden. De politie zoekt getuigen van dit incident. Zat je die avond in die trein en heb je iets gezien, neem dan contact op met de Amsterdamse Zedenpolitie via het telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

6 Reacties

  1. als ik dit gezien had had de politie deze mannen niet meer aan hoeven te houden alleen nog maar hoeven te begraven

  2. Maar dan hadden ze nog wel moeten komen om jou aan te houden. Wat een reactie weer zeg. PVV-niveau.

  3. nou en gooi het op zelf verdediging na jaartje ben je los. en trouwens marga als vast zit kun je beter tegen je mede gevangenen zeggen dat je een aanranding hebt voorkomen,als uitgevoerd.verder heb ik gestemd cda,
    hubert mackus

  4. Waarom de reactie pvv gedrag, als iemand zijn mening geeft. Ik zou hetzelfde gedaan hebben als Mega mindy, ze moeten met hun poten van iemand anders af blijven. Ze zullen het bij jou of je dochter doen, kijken wat je dan zou doen, mandy. Waarom het stemgedrag erbij halen. Slaat nergens op. Mega mindy, girl power

  5. Natuurlijk moeten ze met hun poten van iemand af blijven. Maar dat wil niet zeggen dat ze dood hoeven, want daar heeft ze het over, over begraven. Dat vind ik heel erg als je zo over andere mensen spreekt, zelfs al zijn het criminelen. En dat ik de PVV er bij haal is omdat die ook dit soort onderbuikgevoelens en eigenrechterspelen stimuleren.

  6. eej marga…………..doe us normaal man!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie