Skip to content

HINT Limburg – spellenmiddag en tienerclubavond voor hoogbegaafde kinderen

Redactie
25 maart 2014 | 15:55

Advertentie

HINT LimburgIs je kind hoogbegaafd? Of heb je het vermoeden dat je kind hoogbegaafd is? Dan ben je bij HINT Limburg aan het juiste adres. HINT is een vereniging die zich landelijk inzet voor hoogbegaafde kinderen. De vereniging in Limburg is heel actief en organiseert veel leuke activiteiten voor kinderen.

HINT Limburg

Spellenmiddag
Een Spellenmiddag is een mogelijkheid voor kinderen om lekker te spelen en contact te maken met andere hoogbegaafde kinderen. Je ziet vaak dat deze kinderen samen een klik hebben. Deze middagen zijn bedoeld voor kinderen die op de basisschool zitten. Natuurlijk mogen jongere broertjes of zusjes ook meekomen. Tevens is dit een mooie gelegenheid voor ouders om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ouders samen de kinderen begeleiden en is er ook tijd om te praten over de ontwikkeling en opvoeding van hoogbegaafde kinderen.

Op woensdagmiddag 16 april staat er in Weert een Spellenmiddag gepland om 14:00 in Scouting gebouw St. Job, Klein Leuken 14 6004 DG in Weert. Geef je wel van te voren op. Meer informatie is te vinden op www.hintlimburg.nl

Tienerclub
De Tienerclub is voor kinderen vanaf 10 jaar. Doel hier is om in een gezellige sfeer lekker samen bezig te zijn. De invulling is open, er wordt gekeken waar de kinderen behoefte aan hebben. Op 5 april staat de eerst volgende Tienerclub gepland, van 19:00-21:30. Op het programma staat het spel “kolonisten van Catan”. Ook voor deze club geldt dat van te voren opgeven van belang is, omdat er nog geen vaste locatie is voor deze club. Deze avonden worden begeleid door vrijwilligers van HINT. Meer info en hoe je op te geven vind je op de website.

Advertentie

1 Reactie

  1. Dan hoop ik dat Guido Vleeshouwers uit Weert zich ook inschrijft ,
    Intelligente slim kind.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie