Skip to content

Aanmelddata Citaverde College Nederweert

Glendi
24 maart 2014 | 9:42

Advertentie

Aanmelddata Citaverde NederweertDe leerlingen van groep 8 van de basisscholen weten inmiddels hun CITO-score en hebben een schooladvies gekregen. Ze hebben open dagen bezocht en zich georiënteerd op het voortgezet onderwijs.

Een aantal van hen hebben hun keuze al gemaakt. Sommigen zijn er nog niet helemaal uit, maar het moment van aanmelden op het voortgezet onderwijs komt dichterbij.

Het Citaverde College kan de oplossing zijn voor de twijfelaars. De school biedt diverse mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. In de mavo-plus krijg je de eerste 3 jaar op havo-niveau les, een ideale basis om straks gemakkelijker de overstap naar de havo te maken. Leerlingen met een mavo-advies zitten er vanzelfsprekend op de juiste plek, maar ook leerlingen met een K-advies en uitzicht op een G/T niveau krijgen op de school in Nederweert volop mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen en een mavo-diploma te behalen.

De school geeft volop aandacht en uitdaging op de gebieden van techniek, groen, economie, zorg en welzijn. Sectoren die in de nabije toekomst op de arbeidsmarkt volop kansen bieden. Op de Mavo in het Groen worden de leerlingen vanaf leerjaar 1 begeleid in het ontdekken van hun talenten en hun beroepskeuze zodat elke leerling aan het eind weet in welke richting hij/zij zich verder wil ontwikkelen.

De kracht van het Citaverde College in Nederweert is de aandacht voor de leerling, een school waar de leerling wordt gekend en erkend. De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is een spannende stap voor ouders en kind, maar het Citaverde College in Nederweert maakt deze overstap gemakkelijker.

Aanmelddata Citaverde College Nederweert

Kies je voor het Citaverde College? Meld je dan aan op dinsdag 25 en woensdag 26 maart en neem de volgende documenten/gegevens mee:

  • een kopie (voor- en achterkant) van een geldig identiteitsbewijs van de leerling
  • een kopie van de CITO-score of van het onderwijskundig rapport
  • het BSN-nummer van de leerling
  • het adviesformulier van de basisschool
  • een kopie van andere relevante gegevens, zoals bv. dyslexieverklaring, dyscalculieverklaring, onderzoeksverslagen en beschikking voor rugzakje
  • telefoonnummers en e-mailadressen van de ouders

De medewerkers van de school staan van 19.00 uur tot 21.00 uur voor je klaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie