Skip to content

Verdachte auto’s gezien

Redactie
22 maart 2014 | 22:07

Advertentie

Politie autoAfgelopen week heeft de politie twee mannen staande gehouden bij de Phicoop in Ospel . Na een oproep op Facebook en een tip van een oplettende Nederweertenaar is de politie ter plaatse gekomen en heeft de mannen gecontroleerd. Volgens de politie waren het autohandelaren die opzoek waren naar handelswaar. Er zijn volgens de inzender van deze brief de afgelopen twee weken echter meerdere gebeurtenissen geweest waarbij verdachte figuren auto’s hebben geprobeerd te stelen.

Verdachte auto’s gezien

Beste buurtbewoners

Eerst worden er stiekem foto´s gemaakt van de geparkeerde auto. Hierbij heb ik ze betrapt en toen ik naar buiten liep vluchtten de personen weg. Dit was met een grijze Opel omega met Nederlands kenteken. Later heb ik vernomen van een oplettende buurtgenoot dat deze auto de gehele dag in de buurt geparkeerd stond met een trailer bestemd om auto´s te vervoeren. Bij een kennis van me heeft dezelfde auto ´s nachts met dezelfde trailer gestaan. Ze hadden zelfs de oprijplaten al op de oprit liggen! Ook heeft deze auto inbraakschade. Gelukkig was er iemand uit de buurt alert en is voorkomen dat de auto gestolen werd. Er zijn al meerdere mensen die het opgevallen is dat er ’s nachts een auto geparkeerd staat met de hele nacht 2 personen erin.

Ikzelf ben er zojuist ook nog achter gekomen dat mijn deur geforceerd is. Ik ben een grote autoliefhebber en ik hoop dat door dit bericht misschien voorkomen kan worden dat er auto´s gestolen gaan worden in Ospel en omstreken. De auto´s die tijdens de verdachte gebeurtenissen gesignaleerd zijn: Opel omega, grijs, automaat (4-cilinder) met nederlands kenteken en trekhaak, Volkswagen golf 3, deze is van de week al aangehouden bij de phicoop, omdat ze ‘visitekaartjes’ achterlaten en interesse hebben in de auto. Ook voelen ze gelijk even of je deur toevallig open is. BMW X3.

Uiteraard is er aangifte gedaan bij de politie maar helaas kunnen deze weinig doen, tenzij de auto´s echt verdwenen zijn (te laat dus…). Hopelijk delen jullie allemaal dit bericht en gaat iedereen zijn ogen en oren open houden. Zie je iets verdachts, bel dan aub de politie 0900-8844

Advertentie

1 Reactie

  1. Bij mij stopte ze ook om een kaartje onder de ruitenwisser te stoppen. Toen ik ze aansprak kreeg ik het kaartje. Volgens het kvk nummer op het kaartje (14123220) is het een bedrijf met de naam: Europa import & export, wat al sinds 2009 gevestigd is op de Panneweg.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56

Advertentie