Skip to content

Informatieavond Project Sarsven en de Banen

Redactie
22 maart 2014 | 10:56

Advertentie

Sarsven en de BanenAanstaande maandag (24 maart) vindt er een openbare informatie avond plaats over het project Sarsven en de Banen. Deze avond zal gehouden worden in gemeenschapshuis Reigershorst, Pastoor Maesplein 13, in Nederweert Eind. Aanvang is 20.00 uur en iedereen is van harte welkom. De aanwezigen worden deze avond door de bestuurscommissie bijgepraat over de stand van zaken van het project Sarsven en de Banen. Vooral wordt ingegaan op de uitvoeringswerkzaamheden die staan gepland in 2014. Hierbij gaat het om projecten die ruwweg in het gebied liggen tussen Nederweert-Eind, Leveroy en Heibloem. Meer info over het project is te vinden op de website van Sarsven en de banen .

Aanleggen van nieuwe natuur

Ze gaan die avond onder andere vertellen over de uitvoering van een project waar nieuwe natuur wordt gemaakt in combi met verbeteren van landbouwkavels (vooral ophoging van percelen). Bij dit project wordt 80.000 m3 grond verplaatst…zo’n 60.000 m3 moet met vrachtauto’s worden verplaatst. Oa van de kleine Moost (ligt bij Heibloem) naar Vlakwater. Hierbij gaan volle vrachtauto’s langs Noordervaart richting Eind en vanuit Eind over Houtsberg naar Vlakwater/Banendijk. Dit deelproject gaat in uitvoering rond juli 2014. Binnenkort start aanbesteding hiervan. Andere deelprojecten zoals wandelroutes en ruilplan komen ook ter sprake tijdens deze informatieavond.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10

Advertentie