Skip to content

Lezing over Verschillen tussen Mannen en Vrouwen

Glendi
20 maart 2014 | 19:17

Advertentie

Leon Pouls

Naast de lichamelijke verschillen blijkt dat de verschillen tussen mannen en vrouwen niet, zoals aanvankelijk werd gedacht, het gevolg zijn van opvoeding en cultuur, maar dat deze veel meer in de hersenen zitten.

Verschillen tussen Mannen en Vrouwen

De combinatie van mannen en vrouwen kan heel positief werken. Door inzicht te krijgen in de verschillen leren ze elkaar beter begrijpen en kunnen ze beter met elkaar communiceren. Zeker als ze daarbij gebruik maken van elkaars sterke eigenschappen.

Op zondagmiddag 30 maart houdt psychosociaal therapeut Léon Pouls een interactieve lezing in Bibliocenter Weert waarbij hij je op geestige en positieve wijze confronteert met de manier waarop we onze levens leiden. Léon komt uit Stramproy en is als psychosociaal therapeut, beroepscounsellor en coach verbonden aan het Centrum voor Coaching.

De lezing duurt van 14.00 tot 15.30 uur en is gratis toegankelijk. Graag vooraf aanmelden op www.bibliocenter.nl. Het adres: Wilhelminasingel 250 in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie