Skip to content

Bruce Springsteen Tribute band Bosstime afsluiter Festeynder Plein

Redactie
19 maart 2014 | 19:37

Advertentie

BOSSTIMEBOSSTIME (Duitsland) gaat voor een spetterende afsluiting van Festeynder Plein zorgen. Helaas komt The Boss zelf dit jaar niet naar Nederland, maar de bezoekers van het vijfde Festeynder Plein op zaterdag 9 augustus kunnen toch genieten van de prachtige songs van hem.

Bruce Springsteen Tribute band Bosstime

Hiervoor verantwoordelijk is dé Bruce Springsteen Tribute Band van Duitsland, BOSSTIME. Ze zijn al jarenlang de beste en meest gevraagde Bruce Springsteen Tribute Band van Duitsland. Wie de band live aan het werk zag, zal dit alleen maar kunnen beamen. Op de diverse Bruce Springsteen forums, ook in de Benelux, lees je dat de band de sound en de spirit van de meester zelf het best benaderen. Vanaf de oprichting van de band in 2003, heeft men zich tot doel gesteld om “the hardest workin’ man in Rock ’n Roll business” en zijn legendarische “E-Street Band”, zo authentiek mogelijk neer te zetten.

De 7 koppige band rond frontman Thomas Heinen gaat het er om, de bezoekers en Bruce fans, met hun speelvreugde een onvergetelijke avond te bezorgen. BOSSTIME staat voor meeslepende live power, aan wie zich niemand onttrekken kan. “All right, lets rock it !!! …..One !!!, Two !!!, Thre !!!, Four !!!”.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie