Skip to content

Stichting Nederweert Collecteert

Redactie
18 maart 2014 | 11:47

Advertentie

Stichting Nederweert CollecteertSteeds minder collectanten en ergernis aan de deur heeft de vertegenwoordigers van de goede doelen in Nederweert vorig jaar doen besluiten om een nieuwe weg in te slaan. Met de Stichting Nederweert Collecteert (SNC) wordt een aantal landelijke goede doelen in één keer bij je onder de aandacht gebracht.

Stichting Nederweert Collecteert

Stichting Nederweert Collecteert is ontstaan uit de vertegenwoordigers van de verschillende goede doelen die in Nederweert al vele jaren collecteren. Deze mensen zochten naar een oplossing om de grote toeloop (ergernis) aan de deur te verminderen én tevens voor het teruglopend aantal collectanten. Uit deze groep goede doelen ontstond na onderzoek een bestuur, bestaande uit 5 personen met ondersteuning van de coördinatoren van de 18 aangesloten goede doelen. In de komende weken willen ze de goede doelen graag voorstellen. De collecte zal plaats vinden van 22 t/m 25 april.

Informatie of vragen? Henny Kroezen 0495-632155

  • Alzheimer – 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Alzheimer Nederland werkt aan een betere toekomst voor mensen met dementie en hun omgeving. Het is onze missie om dementie te voorkomen of te genezen. Het financieren van wetenschappelijk onderzoek is dé manier om de strijd tegen dementie te winnen. We werken aan verbetering van levenskwaliteit, geven voorlichting, belangenbehartiging en bieden mogelijkheden voor hulp en lotgenotencontact.
  • Reumafonds – In Nederland hebben bijna 2 miljoen mensen een vorm van reuma. Het Reumafonds is er voor hen. We financieren wetenschappelijk reumaonderzoek, geven voorlichting en komen op voor de belangen van mensen met reuma. Het Reumafonds krijgt geen overheidssubsidie. De jaarlijkse collecte is goed voor ruim een kwart van onze inkomsten en dus onmisbaar in de strijd tegen reuma!
  • Hersenstichting – De Hersenstichting wil actief bijdragen aan gezonde hersenen. We maken wetenschappelijk onderzoek mogelijk en dragen bij aan innovatieve projecten ter ondersteuning van mensen met een hersenaandoening. 1 op de 4 mensen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen. Zij zitten thuis. Geïsoleerd. Onbegrepen. Dat moet stoppen. Geef om je hersenen. Steun de Hersenstichting.
  • EHBO Nederweert – EHBO Nederweert organiseert sinds 1964 opleidingen op het gebied van EHBO. Duizenden basisschoolkinderen en honderden volwassenen hebben een diploma behaald. Naast opleiding is de vereniging ook actief op het gebied van hulpverlening bij evenementen. Wij hebben uw steun nodig om u blijvend te kunnen helpen.
  • Nationaal fonds Kinderhulp – Steeds meer kinderen in ons land lijden onder armoede en ernstige problemen thuis. Zij staan langs de zijlijn en kunnen niet meedoen.  Kinderhulp legt al meer dan 50 jaar met eenvoudige dingen,  zoals een fiets, sport of een dagje uit, de basis voor een gelukkiger leven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie