Skip to content

Peronne Knapen lijst 1 nr. 12

Redactie
11 maart 2014 | 12:26

Advertentie

PERONNE KNAPENPeronne Knapen (49) woonachtig in Nederweert. Getrouwd met Rob, Rob heeft een dochter, Nikkie die nog studeert. Werkzaam bij Start People waar ik mensen bij het zoeken naar een baan help.

Peronne Knapen

Er komen de komende jaren uitdagingen op de gemeente af zoals het verkeer. De verbinding naar Helmond, de files richting Eindhoven en niet te vergeten de rijrichting in de Kerkstraat.

Om de mensen mee te laten denken heb ik een site geopend. Deze site peronne.nu is interactief. Mensen kunnen reageren op actuele stellingen met als doel om de politiek te laten luisteren naar de inwoners van Nederweert. Peronne.nu, nu gaan we ervoor. Wilt u nog meer over ons weten? Ga dan naar www.cda-nederweert.nl. Hier stellen wij ons uitgebreider aan u voor. Daarnaast kunt u ons ook volgen via Facebook of Twitter.

Advertentie

4 Reacties

  1. Dat die CDA-ers maar eens eerst die fout geparkeerde rode auto weghalen op het St. Rochusplein. Plek zat maar zij zetten hem op de groenstrook. Denken echt dat ze alles kunnen maken.

  2. Heeft het CDA zelf niet voor de verkeersoverlast gezorgd. Het vrachtverkeer is voor het grote deel vrachtverkeer ivm de intensieve veeteelt. Dit heeft het CDA zelf in het filmpje laten zien. Eerst zelf zorgen voor de overlast en dan je best doen voor de inwoners van Ospel om de overlast op te lossen. Echt CDA: eerst problemen maken en daarna ze weer oplossen! Handig om eerst na te denken en dan te doen.

  3. Lauda het kan nog erger.
    bedrijfswagen moedwillig op de parkeerhaven laten staan.
    zich laten ophalen door collega`S , en als dat niet lukt zijn gewone auto pakken voor naar het werk te gaan.
    dus de bedrijfswagen laten staan.
    En het mooiste van alles is, hij heeft een eigen oprit.
    en de gemeente doet er niks aan.

  4. Beste lauda. Die wagen op dat pleintje is verschrikkelijk, zonder meer dit kan gewoon niet . Wat ik nog erger vind is het kruis aan de muur in de raadszaal. Dit is het teken dat het CDA daar regeert en daar het laatste woord heeft. Haal die prul in godsnaam van de muur en laat de burgers het laatste woord hebben. Religie heeft niets met politiek te maken en geeft geen meerwaarde aan onze maatschappij. Om de raadszaal politiek neutraal te maken kan er ook naast dat kruis een roos (PVDA) een dollar teken (VVD) en een foto van Jos Levels (JAN) geplaatst worden. Zo zijn we allen weer gelijk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie