Skip to content

De Krottepoffers zijn wéér verliefd op een varken

Glendi
7 maart 2014 | 16:15

Advertentie

Krottepoffers - screenshotOp een pleintje in een klein dorp ligt de slagerij van Slager de Gier. Hij woont daar in een hartstikke gezellige buurt met de buren Mijnheer Bolle, Mevrouw Beetjes en het buurmeisje Janneke. Maar naast deze mensen leven er op het pleintje ook diverse straatkatten die alleen maar belangstelling hebben voor het lekkere vlees van de slager. De hele dag loeren ze rond en proberen ze het vlees te pakken te krijgen.

Het wordt de katten echter niet gemakkelijk gemaakt. De slager heeft namelijk een gevaarlijke hond, Bullepees, en die waakt dag en nacht over de winkel. Op een dag komt er een nieuwe huisgenoot bij Slager de Gier wonen. Het is Juffrouw Snuitje, een charmant en stijlvol varkentje. En deze Juffrouw Snuitje gaat een belangrijke rol spelen in het leven van de slager…..

De Krottepoffers – Verliefd op een Varken

Dit zijn de ingrediënten voor het nieuwe toneelstuk van De Krottepoffers, getiteld  ‘Liefde voor een Varken’. Bij de echte toneelliefhebbers zal bij het lezen van de titel wellicht een lichtje gaan branden. Inderdaad, in 2002 hebben de Krottepoffers dit toneelstuk al eens gespeeld. Destijds schitterde wijlen Hub Verdonschot in de rol van Bullepees. Toch zal deze versie van het toneelstuk er heel anders uitzien, aandere spelers, een totaal nieuw en indrukwekkend decor, geheel andere kleding en kostuums, en….twee nieuwe regisseurs.

Was in 2002 de regie nog in handen van Jan Vaes, nu nemen twee bezielende dames van De Krottepoffers: Miranda Vaes en Rina Willekens deze voor hun rekening. Voor Rina is het haar regiedebuut. Miranda heeft al een prachtige productie op haar cv staan, “Speelgoedmuseum op Stelten” uit 2010. Beide dames hebben van “Liefde voor een Varken” anno 2014 een werkelijk prachtige productie weten te maken, waarbij jong en oud zich ruim 1,5 uur lang zullen vermaken. Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar bij de Bruna.

De voorstellingen in De Pinnenhof zijn op:
•  Vrijdag 21 maart – aanvang 19.00 uur (première)
•  Zaterdag 22 maart – om 15.00 uur en 19.00 uur
•  Zondag 23 maart – aanvang 15.00 uur

De première op 21 maart is niet zomaar een première, maar een GALA-première. Het zou leuk zijn als bezoekers dan in stijl (bijvoorbeeld in galakleding of een andere leuke outfit) naar de Pinnenhof komen. Uiteraard ligt de rode loper (en misschien nog wel meer!) klaar!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie