Skip to content

Vastelaovendj in Hoëeskamer Ni-jwieërt

Redactie
28 februari 2014 | 21:32

Advertentie

Huiskamer Nederweert tijdens carnvalIn de “Huiskamer van Nederweert” wordt traditiegetrouw een carnavalsmiddag met uitroeping prins of prinses georganiseerd. Dinsdag was groep 2 dit jaar ook weer goed in de feeststemming. Marie Franssen-Venner werd als Prinses gekroond in de orde van de “muzieksleutel” vanwege haar zangtalent. Als sopraan zingt ze elke zondag in de kapel in Schoor. Zij heeft de leeftijd van 90 jaar bijna bereikt maar ging desondanks voorop in de polonaise door de Huiskamer.

Vastelaovendj in Hoëeskamer Ni-jwieërt

Donderdag werd Janet Camp-Jonckers (87) uitgeroepen tot Prinses in de Orde van de Kraamkamer. Deze titel kreeg ze vanwege haar vroegere beroep als kraamverzorgster. Op beide middagen werd er cêrboeet en huidvlêeis genuttigd, wat bij de deelnemers goed in de smaak viel. Zelfs de nonnenvotten ontbraken niet! Voor de deelnemers een plezierige middag waar ze met elkaar veel “vastelaovendjsherinneringen” ophaalden. Als afsluiting werd er natuurlijk nog een kaartje geschud. De vastelaovendj kan beginnen!

De Huiskamer van Nederweert is bedoeld voor inwoners uit de kerkdorpen van de gemeente Nederweert die niet meer (kunnen) deelnemen aan de reguliere activiteiten van de diverse Nederweerter verenigingen in hun omgeving of die op een of andere reden aangewezen zijn op zorg.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie