Skip to content

Tour d’Oospel 2014

Redactie
21 februari 2014 | 14:04

Advertentie

Tour D'Oospel-013Na een lange radiostilte laat de organisatie van EPO-Tour d’Oospel weer van zich horen. Achter de schermen is er in middels al veel gebeurd, zo is het programma van de tweede editie van het “fietselijk” evenement inmiddels rond. EPO – Tour d’Oospel vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 augustus. Op de vrijdag is er net als afgelopen jaar een feestavond in het ‘EPO Paviljoen’ op het Aerthijsplein. Op deze avond zorgt coverband “Khick” samen met “The Deejays” voor de muziek.

“Échte muzikanten, die zonder onnodige kapsones doen waar het publiek om vraagt: een smerig gezellig FEESTJE bouwen! De 6 muzikanten van KHICK begrijpen precies hoe dat moet, getuige hun gevestigde live reputatie. Een avondje khicken voor jong, oud, mooi en lelijk is een gegarandeerd succes.”

Tour d’Oospel 2014

Op de zaterdag 2 augustus zullen de fietswedstrijden plaatsvinden. Er zijn dit jaar twee nieuwe fietsonderdelen. Het zal hierdoor voor nog meer mensen mogelijk zijn om deel te nemen aan de sportieve onderdelen van EPO – Tour d’Oospel. Het fietsprogramma begint om 13.00 uur en kent de volgende onderdelen:

  • Rabo Dikke Banden Race
Individuele fietsrace voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
  • ID-Cycling Cup
Individuele fietsrace voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Open Doospelse Kampioenschappen
Fietsrace in teams van vijf voor iedereen zonder officiële wedstrijdlicentie.
  • Fun run
Race voor teams met zelfgebouwde (ongemotoriseerde) voertuigen met minstens 3 wielen, enige eis: alle teamleden moeten op het zelfde voertuig zitten.
  • KNWU Criterium
Officiële KNWU wielerwedstrijd voor het hoogste amateurniveau.

Ook de fietsonderdelen zullen muzikaal opgeluisterd worden. Overdag zullen blaaskapellen ‘Oze Hoempa’ en “Blaoskracht 11” voor een gezellige sfeer zorgen. Tegen het einde van de middag zal F.A.R.T. zich met hun relaxte muziek settelen op het Aerthijsplein en ook de liefhebbers van akoestische rock tevreden stellen. Na de prijsuitreiking, die in het “EPO Paviljoen” plaats zal vinden, begint hier wederom een spetterende feestavond. Net als de vrijdagavond laten “The Deejays” uit Nederweert-Eind zich weer van hun beste kant zien. Echter heeft de organisatie dit jaar ook speeltijd gegeven aan de lokale, jonge ‘Oaken Towels’. Deze winnaars van Van Horne Pop zullen met hun jazzy popsongs er voor zorgen dat er 2 augustus ‘s avonds ook geen tekort aan livemuziek zal zijn.

Naast al het bovenstaande zal er dit jaar ook nog een wedstrijd voor de mooist versierde tuin aan het parcours zijn. Hoe deze wedstrijd er precies uit zal zien, wordt nog bekend gemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie