Skip to content

Ni-jwieërter Vastelaovund-j Revival Festival

Redactie
20 februari 2014 | 21:36

Advertentie

Carnavals Winkel Nederweert 408Vastelaovund-j maandag zal er in Nederweert een nieuw evenement gaan plaatsvinden. In samenwerking met De Kleine Winst, Guulke, Douven Event Support en het Centrummanagement zullen twee Nederweerter vastelaovund-j vierders een programma  neerzetten op het horecaplein onder de naam Ni-jwieërter Vastelaovund-j Revival Festival.

Ni-jwieërter Vastelaovund-j Revival Festival

Voor de optocht zal er muziek aanwezig zijn en tijdens de optocht een verslaglegging van de optocht. Gelijk nadat de optocht voorbij is getrokken zal de Dent Revival Bend uit Weert een eerste set van drie erin gooien. Deze band timmert flink aan de weg binnen de vastelaovund-j wereld met “oude” nummers van wijlen Pierre Dentener en een eigen repertoire in een modern jasje. Tussen deze sets door zal oud landheer Dennis Hendrikx zijn opwachting maken en vervolgens samen met Monique Knapen bekend van onder andere Plat Wieërs diversen bekende Limburgse vastelaovund-j nummers brengen. Mark & Wilhelmien Fonteijn uit Altweerterheide zullen eveneens hun repertoire laten horen.

Johan Veugelers uit Ospel zal zijn nieuwe single ten gehore brengen alsook ander nummers uit zijn repertoire.  De Dent Revival bend uit Weert zal dit evenement afsluiten. Dit alles vindt plaatst op vastelaovund-j maandag op het horecaplein aansluitend aan de optocht door Nederweert. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie