Skip to content

Sanitair en CV in Nederweert: Saniceve

Redactie
14 februari 2014 | 16:36

Advertentie

saniceve_N24_2Bij Saniceve in Nederweert vindt u een eigentijdse sanitairshowroom waarin u als particulier, (via de installateur), een badkamer volledig naar wens kunt samenstellen. Saniceve biedt een ruim assortiment aan badkamers met een luxe uitstraling maar heeft daarnaast ook een ruime keuze in het lager segment. ‘We willen iedereen helpen, ook de mensen met een kleiner budget.

Behalve sanitair…
Bij Saniceve vindt u alles op het gebied van zowel centrale als lokale verwarming, warmwater- en luchtbehandelingsapparatuur. Alle gangbare en minder gangbare producten van gerenommeerde merken met de bijbehorende onderdelen zoals radiatoren, installatie-materialen, kranen, elementen voor vloer-verwarming, verwarmingsketels, boilers, stalen en pvc buizen, sanitair en alle verdere materialen, stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

Onze showroom
Aan de aankleding van onze showroom wordt veel aandacht besteed; Lingeriesetje en pumps als decoratie? Om maar een detail te noemen. Eigenaresse en directeur Susanne Everaerts: ‘Thuis komen ze ook voor in de badkamer dus waarom hier niet? Wij willen onze bezoekers de sfeer van een badkamer laten zien en ervaren. Dat kun je niet in een uitgeklede opstelling’.

Passie voor comfort en luxe
Komt u als particulier naar onze showroom dan wordt u geholpen door een team van gepassioneerde medewerkers. Onze passie voor badkamers is de sleutel tot uw tevredenheid. Bij Saniceve koopt u niet alleen een badkamer. U koopt een gevoel van comfort en luxe, ongeacht welk budget u heeft.

Bezoek onze showroom
Om onze showroom te bezichtigen, verzoeken wij u een afspraak te maken met een van onze showroommedewerkers. U bent natuurlijk altijd welkom om onze showroom op eigen gelegenheid te bezichtigen. Indien een van onze medewerkers beschikbaar is, zal hij of zij tijd voor u vrij maken. Mocht u een afspraak willen maken om onze showroom te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer: 0495-632826

Saniceve, Pannenweg 223-229, 6031 RK Nederweert
0495-632826 | info@saniceve.nl | www.saniceve.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Dit is inderdaad een hele mooie showroom. Onlangs daar een badkamer uitgezocht en prima geholpen. De installateur gaat binnenkort beginnen. We kunnen niet wachten op de nieuwe badkamer


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie