Skip to content

CDA stelt kandidaten voor

Redactie
10 februari 2014 | 15:32

Advertentie

HET CDA STELT VOOR:

Op 19 maart a.s. vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het CDA gaat met veel enthousiasme de verkiezingen in. Wij hebben een goed programma en een mooie lijst. Het CDA denkt en doet mee voor alle inwoners in Nederweert! Daarom stellen wij ons de komende weken aan u voor. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd een van onze kandidaten aanspreken, zij staan u graag te woord.

1120HubertMackusHubert Mackus lijst 1 nr. 1
Hubert Mackus (36) samenwonend in Nederweert-Eind, wethouder, lid Provinciale Staten Limburg en dagelijks bestuurslid van de Landelijke vereniging voor Kleine Kernen (LVKK). De afgelopen jaren heb ik me voor een meer ondernemende gemeente ingezet en dit blijf ik doen. Het zijn immers onze mensen, verenigingen en ondernemers die Nederweert samen kunnen en moeten maken. De gemeente moet ruimte aan initiatieven geven. De beste ideeën komen immers uit de gemeenschap zelf. Met de alles wat op ons afkomt blijkt steeds meer dat het om de mensen en niet de stenen draait. En dat is maar goed ook!

1473FransKurstjensFrans Kurstjens lijst 1 nr. 6
Frans Kurstjens (65), getrouwd, vader en opa van twee, landbouwer en woonachtig in Leveroy. Sinds 2010 zit ik in de gemeenteraad waar ik mij niet alleen voor Leveroy, maar ook voor ouderen en zorg inzet. Ik vind het belangrijk dat het geluid van de kern gehoord wordt. Daarnaast is spijkers met koppen slaan mijn credo en dat kan alleen als je jezelf daar ook voor inzet. Ik ga voor Leveroy, het omarmen van verenigingen en voor het bedrijfsleven, vooral de landbouw. Alle talenten moeten worden ingezet voor een leefbare samenleving. Steun voor ouderen en zwakkeren; daar zet ik me voor in!

1162PaulPeeters

Paul Peeters lijst 1 nr. 13
Paul Peeters (26), werkzaam als Teamleider Service bij Luxaflex®. Ik heb me kandidaat gesteld vanuit de gedachte dat de inwoners steeds meer zelf kunnen, maar zeker ook moeten, gaan doen. Vanuit dat idee zie ik kansen om de jongeren, de verenigingen en dorpskernen in de gemeente te ondersteunen. Dit kan ik doen door naar de initiatieven van deze groepen te luisteren en deze te delen met de CDA-fractie, gemeente en andere belanghebbenden. Door samen aan de slag te gaan kunnen we meer bereiken en vanuit de initiatieven van burgers kan een faciliterende gemeente samen met de inwoners betere keuzes maken en daar waar nodig ondersteuning bieden. Op die manier behouden we de leefbaarheid en kwaliteit van onze eigen buurt.

1064HugoVossen

Hugo Vossen lijst 1 nr. 16
Hugo Vossen (45), Nederweert, getrouwd, 3 kinderen en werkzaam als Accountmanager Private Banking bij de Rabobank. Ik vind dat je alleen het beste uit inwoners, ondernemers en Nederweert kan halen met enthousiaste mensen en een bestuur met durf. Investeringen moeten hand in hand gaan met werkgelegenheid. Jeugd, volwassenen, ouderen en bedrijven moeten kansen krijgen. Dit alles voor de toekomst van Nederweert en haar inwoners. We hebben al veel bereikt, maar zijn er nog niet; zeker met de nieuwe taken die op ons af komen. Samen met de inwoners van Nederweert wil ik dit aanpakken. Ofwel Iedereen aan de slag!

Wilt u nog meer over ons weten? Ga dan naar www.cda-nederweert.nl. Hier stellen wij ons uitgebreider aan u voor. Daarnaast kunt u ons ook volgen via Facebook of Twitter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie